Meniu
Cosul tau

Lily Angel

Brand: Lily Angel Model: GULW02
   ​Gelurile de la Litly Angel au calitati remarcabile, proprii acestui spectru de realizare a manichiurii. Se poate folosi atat la constructia cu sablon cat si cu tipsuri. Proprietatile compozitiei sale permit rezistenta indelungata a gelului pe suprafata unghiei cat si o acoperire p..
29,99RON
Ex Tax:29,99RON
Brand: Lily Angel Model: GULC01
   Gelul UV de la Lily Angel, este un gel de constructie destinat pentru prelungirea patului unghiei dupa forma si dimensiunea dorita. Se autoniveleaza, iar imaginea unghiei dupa utilizarea lui este identic naturala. Atunci cand unghia creste nu se observa nici o difere..
39,99RON
Ex Tax:39,99RON
Brand: Lily Angel Model: GULC02
   Gelul UV de la Lily Angel, fiind un gel Cover a fost special conceput pentru prelungirea patului unghiei, are densitatea medie a compozitiei, este autonivelant, iar lookul obtinut este cat se poate de natural. Este recomandata utilizarea lui in special in cazul unghiilor patate. Patul u..
39,99RON
Ex Tax:39,99RON
Brand: Lily Angel Model: GULN02
   Gelul UV de la Lily Angel actioneaza prelungind patul unghiei si realizand un nou pat dupa forma si dimensiune noi. Este autonivelant, inodor, nu provoaca alergii si se modeleaza usor si eficient. Unghia obtinuta dupa procesul de constructie se aseamana celei natural..
29,99RON
Ex Tax:29,99RON
Brand: Lily Angel Model: GULP01
   Gama de geluri UV de la Lily Angel actioneaza perfect in constructia patului unghiei, realizand unul nou dupa forma si dimensiunile dorite. Este autonivelant, se modeleaza si se aplica eficient si rapid. Rezultatul obtinut este identic cu cel al unei unghii natu..
39,99RON
Ex Tax:39,99RON
Brand: Lily Angel Model: GULP02
   Gama de geluri UV de la Lily Angel se utilizeaza excelent in constructia unghiilor, fara a provoca deteriorarea unghiei naturale si actionand exceptional in obtinerea unui look natural fara eforturi de indemanare sau fara a necesita o perioada lunga de timp pentru modelare. Gelul e..
29,99RON
Ex Tax:29,99RON
Brand: Lily Angel Model: GULT02
   Gama de geluri UV de la Lily Angel este excelenta pentru constructie si obtinerea unei unghii ce nu se va deosebi de cea naturala. Prin functia sa autonivelanta si timpul rapid de uscare la raze UV gelul contribuie la aplicarea usoara si lucrul facil, ce va permite economisirea tim..
29,99RON
Ex Tax:29,99RON
Brand: Lily Angel Model: GULW01
   Gama de geluri UV de la Lily Angel se potrivesc perfect obtinerii unui look natural dupa utilizarea lor. Functia autonivelanta si timpul de uscare rapid imbunatatesc si fac din procesul de modelare o adevarata placere. Nu ingalbeneste unghia si se mentine mult timp dupa aplicare, a..
39,99RON
Ex Tax:39,99RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-C
 Gama de geluri UV Soak Off de la Lily Angel duc la obtinerea unui aspect identic natural dupa utilizarea lor. Proprietatea autonivelanta si timpul de uscare rapid imbunatatesc si usureaza modelarea. Nu produce ingalbenirea unghiei si nu o deterioreaza, acest lucru fiind pos..
29,99RON
Ex Tax:29,99RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-C30
   Gelul UV de la Lily Angel, este destinat constructiei unghiei,  densitatea materialului fiind medie. Se indeparteaza cu o solutie speciala repede si eficient. Are functia autonivelanta, iar efectul gelului de dupa de dupa aplicare este foarte natural. Nu produce diferente..
44,99RON
Ex Tax:44,99RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-CO
   Gelurile Soak Off UV de la Lily Angel va ajuta la obtinerea unei manichiuri excelente, printr-o aplicare usoara si placuta. Gelurile soak off  se indeparteaza usor cu ajutorul unei solutii degresante specifice, ceea ce ne permite sa ne schimbam aspectul unghiilor fara a l..
29,99RON
Ex Tax:29,99RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-CO30
   Gelurile Soak Off sunt o varianta pentru infrumusetarea manichiurii la gelurile clasice UV. Se indeparteaza chimic de pe suprafata unghiei cu solutii speciale, nu prin pilire. Astfel nu reprezinta o varianta permanenta si aspectul unghiilor poate fi schimba..
44,99RON
Ex Tax:44,99RON
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii...