Meniu
Cosul tau

Acryl - Solutii si Pudra Acrilice

Cu ajutorul acrylului se realizeaza unghii de cea mai buna calitate, rezistente in timp. Cu o flexibilitate si durabilitate ridicata, unghiile construite cu acest material nu se crapa si se adreseaza femeilor active . Se aplica si se indeparteaza usor, tinand pasul cu ritmul alert al vremii noastre.

Model: CAL04
   Acest produs se foloseste inaintea aplicarii pudrei acrilice pentru constructia unghiilor, este necesara o dubla aplicare pentru efect complet. Prima aplicare este pentru a dezinfecta, steriliza si a dehidrata in timp ce a doua va realiza o aderenta puternica intra unghia falsa si cea n..
18,00RON
Ex Tax:18,00RON
Model: CAL03
   Lichidul acrilic este folosit in combinatie cu pudra acrilica pentru crearea de modele speciale si pentru a construi unghii flexibile si rezistente, avand in plus si caracteristicile celor din portelan. Tot cu ajutorul acestui lichid se pot crea modele 3D remarcabile. Aspectul unghiei c..
20,00RON
Ex Tax:20,00RON
Model: CA007
   Acest pahar din sticla se foloseste pentru realizarea amestecurilor din produse acrilice necesare pentru constructia sau crearea de modele manichiuristice. Este absolut necesar pentru a duce o activitate eficienta de infrumusetare si realizare a unghiilor.Tipul produsului: Pahar Ut..
2,50RON
Ex Tax:2,50RON
Pensula Evantai pentru Decor - Yvette
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: CP019
    Aceasta pensula este eficienta pentru aplicarea oricarui tip de produs acrilic, in special pudra acrilica. Are o consistenta potrivita a firelor de la capat, iar formalarga permite lucrul pe o suprafata mare a unghiei. Bine realizata, aceasta pensula va va ajutain orice situatie ivita ..
6,00RON
Ex Tax:6,00RON
Brand: iSalon Model: CP023
​   Acest produs pentru aplicarea acrilului ofera multa precizie si confort in timpul muncii depuse pentru realizarea unei manichiuri speciale. Firele din capatul pensulei sunt foarte dense, iar produsul are o rezistenta foarte mare in timp.Tipul produsului: Pensula pentru acril Marca: KOL..
10,00RON
Ex Tax:10,00RON
Brand: iSalon Model: CP024
​   Aceasta pensula este eficienta aplicarea acrilului intr-un mod precis si confortabil. Se manevreaza usor si este confectionata cu multa responsabilitate oferind o solutie sigura pentru procedeele in care este intrebuintata.Tipul produsului: Pensula pentru acril Marca: KOL..
19,00RON
Ex Tax:19,00RON
Brand: iSalon Model: CP025
    Produsul acesta se foloseste pentru realizarea unei munci eficiente in cele mai diverse activitati manichiuristice in special pentru aplicarea acrilului.​ Pensula este usor de manevrat si are capatul cu o densitate sporita a firelor ceea ce usureaza cu mult munca depusa. &nbs..
8,00RON
Ex Tax:8,00RON
Brand: iSalon Model: CP026
       Pensula aceasta se foloseste pentru o aplicare de finete si calitativa a produselor acrilice pe suprafata unghiei. Lucrul se realizeaza usor prin folosirea acestui produs, iar munca depusa devine confortabila, manichiura fiind executata ideal.Tipul produsului: Pensula ..
6,50RON
Ex Tax:6,50RON
Brand: iSalon Model: CP022
       Pensula aceasta este foarte eficace in desenarea modelelor de pe unghii prin nail-art si ofera o aplicare fina si exacta a materialelor intrebuintate. Are o densitate ridicata a firelor si datorita formei ergonomice ofera mult confort in executare.Tipul produsului: ..
5,00RON
Ex Tax:5,00RON
Brand: iSalon Model: CP039
    In cadrul procedeelor de nail-art si pentru desenarea diverselor compozitii sau ornamente pe suprafata unghiei este recomandat ca in trusa dumneavoastra de lucru sa aveti si aceste pensule. Usor de manevrat, ele ofera precizie in realizarea detaliilor, iar decoratiile fa..
7,00RON
Ex Tax:7,00RON
Brand: iSalon Model: CP038
    In cadrul procedeelor de nail-art si pentru desenarea diverselor compozitii sau ornamente pe suprafata unghiei este recomandat ca in trusa dumneavoastra de lucru sa aveti si aceste pensule. Usor de manevrat, ele ofera precizie in realizarea detaliilor, iar decoratiile fa..
6,00RON
Ex Tax:6,00RON
Brand: iSalon Model: CP018
   Acest set vine sa rezolve problema procesului de decorare a manichiurii sau de constructie a unghiilor false. Realizate calitativ, avand varful dens si de dimensiuni variate, forma lui fiind sau dreapta, in V, subtire, evantai. Setul contine si un punctator, foarte util pentru nail..
20,00RON
Ex Tax:20,00RON
Afişare 1 - 12 din 39 (4 pagini)
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii...