Meniu
Cosul tau

Geluri UV Cameleon

Geluri UV cameleon ce isi schimba nuata in trei etape: in functie de lumina sau de temperatura.

Brand: FSM Model: L001
   Gelul Cameleon ce isi schimba culoarea in 3 nuante diferite dupa intensitatea luminii este o tendinta recenta in materia infrumusetarii unghiilor. Este posibila combinarea lor cu toate modelele de geluri pentru constructie. La interactiunea cu o lumina puternica gelul isi deschide ..
19,99RON
Ex Tax:19,99RON
Brand: FSM Model: L002
   Gelul FSM Cameleon creaza un look original si modern al manichiurii tale. Inovatia adusa de acest tip de gel este faptul ca la intensitati mici ale luminii nuanta culorii de pe unghie se inchide, iar la cele mari se deschide. Sunt posibile 3 nuante in functie de cantitatea de lumina, un..
19,99RON
Ex Tax:19,99RON
Brand: FSM Model: L003
   Gelul Cameleon nr. 003 isi modifica nuanta culorii in 3 moduri diferite dupa intensitatea luminii. Aceasta este o tendinta inovativa in modul de infrumusetarii unghiilor. Se poate combina cu oricare model de geluri pentru constructi..
19,99RON
Ex Tax:19,99RON
Brand: FSM Model: TS002
   Setul de geluri Cameleon isi schimba culoarea in 3 nuante diferite dupa intensitatea luminii si reprezinta o tendinta recenta in materia infrumusetarii unghiilor. Este posibila combinarea lor cu toate modelele de geluri pentru constructie. La interactiunea cu o lumina put..
180,00RON
Ex Tax:180,00RON
Brand: FSM Model: TS001
    Set de 12 geluri UV Cameleon ce isi schimba culoarea in 3 nuante in functie de variatia temperaturii. Reprezinta o solutie originala si cea mai recenta noutate in domeniul manichiurii cu gel. Puteti utiliza aceste geluri in combinatie cu oricare tip de gel p..
180,00RON
Ex Tax:180,00RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii...