Meniu
Cosul tau

Pile Unghii

Puteti alege in din aceasta categorie orice model de pila aveti nevoie fina sau rugoasa, cu forma dreapta sau banana. Toate produsele sunt de calitate!

Brand: iSalon Model: CPU06
   Pila cu forma dreptunghiulara te va ajuta sa lucrezi usor suprafata unghiei fara a o deteriora in mod inestetic datorita granulatiei fine si a designului eficient. Se foloseste atat pentru lucrul cu unghiile construite cu gel sau acryl, cat si pentru cel cu tipsurile din plastic. ..
3,00RON
Ex Tax:3,00RON
Brand: iSalon Model: CPU09
   Pila este instrumentul necesar pentru realizarea unei manichiuri de exceptie, de ce sa folositi sapte produse diferite dacail puteti avea intr-unul singur. Pentru aceasta va oferim pila cu 7 suprafete de lucru cu abrazivitate distincta, numerotate in ordinea necesara pentru ca rezu..
3,00RON
Ex Tax:3,00RON
Brand: iSalon Model: CPU07
   Pila ce are forma de picatura, se foloseste atat pentru lucrul cu unghii construite din portelan sau gel, cat si pentru cele modelate cu tipsuri. Pilirea se realizeaza eficace si rapid fara a distruge unghia in vre-un fel si fara a necesita o indemanare iesita din comun. Granulatia fina..
2,00RON
Ex Tax:2,00RON
Brand: iSalon Model: CPU02
   Pila cu forma ergonomica va veni in ajutorul tau pentru ingrijirea si infrumusetarea unghiei tale. Cu un design special si o granulatie fina, suprafata de unghiei ce va fi pilita va deveni neteda si nu va lasa in urma asperitati sau urme urate. Se foloseste pentru orice tip de ungh..
1,99RON 2,50RON
Ex Tax:1,99RON
Brand: iSalon Model: CPU00Z
   Pila cu aceasta forma originala are o textura fina si densa ce duce la realizarea unui lucru rapid si placut cu atingerea blanda si atenta a pilei fata de suprafata unghiei. Nu distruge unghia si nu necesita atentie marita atunci cand este folosita deoarece modul in care este facuta nu ..
3,00RON
Ex Tax:3,00RON
Brand: iSalon Model: CPU13
   Forma specifica a pilei permite un control bun si un lucru agreabil, iar granulatia ei fine duce la procurarea unui rezultat estetic si de calitate, suprafata unghiei devenind fina, fara urme urate lasate pe ea. Se pot pili cu succes atat unghiile construite cu acryl sau gel cat si cele..
2,00RON
Ex Tax:2,00RON
Brand: iSalon Model: CPU13Z
 Pila cu forma dreptunghiulara va duce la o utilizare simpla si placuta iar rezultatul obtinut va fi intotdeauna multumitor datorita structurii ei speciale, cu o granulatie extrem de fina. Nu deterioreaza unghia si poate fi utilizata pentru orice model de unghie, falsa sau naturala. Forma: D..
2,00RON
Ex Tax:2,00RON
Brand: iSalon Model: CPU16
   Pila cu forma dreptunghiulara si granulatie extrem de fina te ajuta sa lucrezi facil pe suprafata unghiei fara a o distruge. Se foloseste atat pentru lucrul cu unghiile construite cu gel sau acryl, cat si pentru cel cu tipsurile din plastic. Forma: Dreptunghiulara Culoare:..
2,00RON
Ex Tax:2,00RON
Brand: iSalon Model: CU036
   Aceasta pila conceputa ergonomic, cu un maner de plastic ce va face utilizarea ei placuta si usoara, te va ajuta sa obtii o pilire eficienta, fara imperfectiuni sau urme urate lasate in urma. Se lucreaza prin intermediul ei atat unghiile construite cu gel sau acryl, cat si cele naturale..
2,00RON
Ex Tax:2,00RON
Brand: iSalon Model: CU036
   Pila din metal, cu o granulatie fina, vine in ajutorul tau pentru o pilire eficace si calitativa, fara a lasa urme sau fara a distruge unghia. Manerul de plastic duce la un control mai bun, iar pila se foloseste pentru unghiile naturale sau false, varful special conceput pentr..
2,00RON
Ex Tax:2,00RON
Brand: iSalon Model: CPU03
  Pila cu forma de romb duce dupa utilizare la obtinerea de rezultate satisfacatoare fie ca este vorba de unghia falsa cu tipsuri, gel sau portelan, fie ca este vorba de cea naturala. Nu provoaca distrugerea unghiei datorita texturii fine si folosirea ei este simpla si rapida. Are 2 suprafete d..
2,00RON
Ex Tax:2,00RON
Brand: iSalon Model: CPU06
   Pila cu forma  de romb se utilizeaza pentru a obtine o pilire eficienta, fara urme neplacute si urate pe suprafata de contact cu unghia, aceasta datorandu-se exclusiv granulatiei fine. Are 2 suprafete utilizabile si se poate lucra cu ea fie la unghiile false, fie la cele naturale. ..
4,00RON
Ex Tax:4,00RON
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)