Meniu
Cosul tau

Livrare si Plata

Toti clientii nostrii vor beneficia de:

  • Transport gratuit prin curier pentru comenzi de minim 250RON pentru Bucuresti si minim 499RON National!
  • Bucuresti - 18RON (prin Curier Rapid)
  • National  - 22RON (prin Curier Rapid )

Costurile de livrare afisate mai sus sunt valabile pentru colete de maxim 5 Kg.

Anumite localitati unde sunt km suplimentari optiunea deschidere colet nu este valabila deoarece GLS Curier nu are optiunea de deschidere colet.

Fiecare colet se va taxa cu 15lei (taxa colete voluminoase) pentru colete mai grele de 5kg.si < 10kg. In caz ca beneficiati de transport gratuit si apoi returnati produsele o sa pierdeti privilegiul de "transport gratuit" si o sa vi se retina valoarea transportului (18lei/1 colet de 1 kg)

Metoda de Plata

Modalitati de plata

Petru plata puteti alege din cele trei optiuni de plata:

 - Plata cash lalivrare (Ramburs)

 - Plata cu Cardul (Plata online securizata) comanda minima 50lei
 - Plata prin Transfer Bancar
 - Plata cu OP (Ordin de Plata)

Prin introducerea datelor Dvs.personale pe site,sunteti deacord cu preluarea acestora de catre iSalon.ro, conform Legii 677/2001.Utilizare acestor date se va face in doua moduri:prin finalizarea comenzii efectuate de Dvs. in magazinul nostru on-line si pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra(newsletter,in cazul in care ati fost deacord cu acesta in formularul de comada.Conform legii,aveti dreptul de interventie, acces si retragere a datelor Dvs personale,potrivit legii 667/2001.


Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii...