Meniu
Cosul tau

Truse Manichiura Pedichiura

Truse complete pentru manichiura la cel mai bun pret.

Brand: iSalon Model: UTM05
    Aceasta trusa manichiura pedichiura ce contine 11 piese se adapteaza perfect cerintelor pentru executarea unei manichiuri sau pedichiuri in mod simplu si precis. Instrumentele sunt realizate din inox, ceea ce le asigura o durata de folosinta indelungata. Instrumentele cu tais sunt ascu..
59,00RON 85,00RON
Ex Tax:59,00RON
Brand: iSalon Model: UTM01
    Trusa aceasta se potriveste necesitatilor aparute in realizarea unei manichiuri si pedichiuri cat mai aproape de perfectiune si intr-un mod cat mai facil. Ustensilele din care este compusa sunt confectionate din otel inoxidabil si sunt foarte rezistente de calitate excelenta. Setul est..
59,99RON
Ex Tax:59,99RON
Brand: iSalon Model: UTM02
    Aceasta trusa formata din 8 piese necesare realizarii unei manichiuri sau pedichiuri cat mai eficient si usor se potriveste de minune celor care au o viata activa si calatoresc mult, pentru care insa aspectul ingrijit si elegant al unghiilor conteaza. Cele 8 ustensile se afla intr-un e..
58,99RON
Ex Tax:58,99RON
Brand: iSalon Model: UTM04
    Designul excelent al etuiului si calitatea de exceptie a ustensilelor din careeste compusa aceasta trusa, face ca ea sa se potriveasca de minune dorintelor persoanelor ce vor sa aiba o manichiura ingrijita si eleganta fara a depune eforturi mari si fara a suferi erori de precizie sau c..
55,00RON
Ex Tax:55,00RON
Brand: iSalon Model: UTM03
   O manichiura perfecta si ingrijita este obligatorie pentru o persoana care doreste sa fie eleganta si apreciata pentru frumusetea ei. Pentru cei ce calatoresc mult va oferim aceasta trusa din 8 piese ce reprezinta minimul necesar ingrijirii si cizelarii manichiurii sau pedichiurii dumne..
55,00RON
Ex Tax:55,00RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)