Meniu
Cosul tau

Kit-uri de Epilare

Procesul epilarii necesita mai multe instrumente si consumabile. Noi venim in ajutorul dumneavoastra cu seturi bine gandite si atent selectionate dintre produsele noasre, necesare pentru a realiza procesul de la inceput pana la sfarsit cat mai eficient, economisind timp si bani. Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, iar pielea va ramanea neteda, hidratata si ingrijita cu ajutorul lor.

Brand: iSalon Model: KIT-AA
  Pentru a efectua o epilare completa va oferim acest set complet de produse ce va vor ajuta sa obtineti o piele neteda printr-un proces rapid, de cea mai buna calitate. Kit-ul contine un incalzitor economic cu puterea de 50W, destinat incalzirii rapide, pe ambele parti odata ale rezervelo..
65,00RON
Ex Tax:65,00RON
Kit Epilare Ceara Elastica - Decantor Ceara Traditionala cu Sita + Ceara + Spatule Kit Epilare Ceara Elastica - Decantor Ceara Traditionala cu Sita + Ceara + Spatule
-26 % Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: DEC01
Set complet format din decantor ceara cu sita mic ideal pentru al folosi acasa ca sa nu mai fii nevoieta sa mergi la salon in aceasta perioada dificila. Usor de folosit si de intretinut. Ceara elastica sau traditionala poate fi incalzita in ambele cuve iar temperatura poate fi usor controlata cu aju..
199,00RON 270,00RON
Ex Tax:199,00RON
Brand: iSalon Model: KITL
   Setul de epilare poate fi utilizat imediat pentru realizarea calitativa a acestei proceduri cu rezultate eficiente. Este compus dintr-un incalzitor pentru ceara cu puterea de 40W, economic, ce produce o temperatura de pana la 60C, incalzind rezerva de ceara la ambele capete. Va oferim s..
59,99RON
Ex Tax:59,99RON
Brand: iSalon Model: KITM
    Kit-ul pentru depilare complet contine produse de calitate ce permit realizarea rapida si placuta a lucrului pielea ramanand cat mai catifelata si fara fire de par nedorite. Kit-ul este format dintr-un incalzitor de ceara ce are urmatoarele specificatii tehnice mai importante, consum(p..
49,99RON
Ex Tax:49,99RON
Brand: iSalon Model: KITS
   Va oferim optiunea de a cumpara acest set mic insa eficient pentru o epilare de calitate. Este format dintr-un incalzitor calitativ, ce aduce repede ceara de unica folosinta pana la o temperatura de 60C, incalzind-o la ambele capete. Are puterea de 40W. este comod si usor de transportat..
40,00RON
Ex Tax:40,00RON
Brand: iSalon Model: KITXL
   Acest set este conceput nu doar pentru epilare ci si pentru a oferi confortul si relaxarea necesara pielii dupa realizarea ei calitativa. Setul este format dintr-un incalzitor de ceara performant, ce se foloseste pentru a aduce la temperatura potrivita, incalzind pe ambele parti rezerva..
62,99RON 80,00RON
Ex Tax:62,99RON
Brand: iSalon Model: KITXXL
   Kit-ul acesta va oferi relaxare si confort total pielii dumneavoastra in timpul si dupa procedeele depilatoare. Are in componenta un incalzitor cu consum redus de energie, aproximativ 40W, destinat incalzirii de pana la 60C a rezervelor de ceara de unica folosinta. In afara lui va sunt ..
69,99RON
Ex Tax:69,99RON
Brand: iSalon Model: KIT-PM
    Pentru epilarea eficienta a pielii va oferim acest set bine gandit ce contine un incalzitor performant cu vas de incalzire din aluminiu rezistent si termoconductor cu toarta si capac, ce are capacitatea maxima de incalzire de 450ml, temperatura maxima produsa e de 65C si un consum..
125,00RON
Ex Tax:125,00RON
Brand: iSalon Model: COCAL
    Setul acesta contine un incalzitor perfect in functionarea sa cu vas de incalzire confectionat din aluminiu rezistent si extrem de termoconductor si termoizolator cu toarta si capac, ce are capacitatea maxima de ceara incalzita de 450ml, temperatura superioara produ..
134,00RON
Ex Tax:134,00RON
Brand: iSalon Model: KIT-B
   Acest set este recomandat pentru a economisi timp si bani, iar in schimb veti primi 2 produse de calitate pentru o epilare perfecta. Incalzitorul are puterea de 50W, pentru stabilitate are si o baza pentru sustinere si incalzeste rapid ceara de tipul Roll On. Va oferim si o rezerva de c..
55,00RON
Ex Tax:55,00RON
Brand: iSalon Model: KIT-A
    Produsele de calitate din care este compus acest set vor face ca epilarea sa fie rapida si completa, economisind timp, energie si bani prin achizitionarea acestuia. Incalzitorul are 3 unitati de incalzire pentru rezerve de ceara Roll On, fiecare unitate consuma 40W, putand fi incalzite..
99,99RON
Ex Tax:99,99RON
Brand: iSalon Model: KIT-D
    Cu ajutorul acestui set veti face ca epilarea sa fie cat mai ideala, economisind in toate domeniile in urma cumpararii lui. Incalzitorul este format din 2 unitati de incalzire pentru rezerve de ceara de unica folosinta, fiecare unitate consuma 40W, putand incalzite ..
105,00RON
Ex Tax:105,00RON
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)