Meniu
Cosul tau

Pensule

Pensulele cu gel sunt indispensabile pentru indeplinirea mai multor procedee in timpul etapelor de constructie cu gel sau acryl. Au o densitate mare a perilor, sunt usor manevrabile iar atingerea lor fina duce la obtinerea unor unghii de calitate, precis executate.

Brand: iSalon Model: CP019
    Aceasta pensula este eficienta pentru aplicarea oricarui tip de produs acrilic, in special pudra acrilica. Are o consistenta potrivita a firelor de la capat, iar formalarga permite lucrul pe o suprafata mare a unghiei. Bine realizata, aceasta pensula va va ajutain orice situatie ivita ..
6,00RON
Ex Tax:6,00RON
Brand: iSalon Model: CP009
   Pensula aceasta Nr. 04 se foloseste pentru aplicarea uniforma si executarea precisa a tuturor operatiunilor din timpul construirii unghiei cu gel UV. Are densitatea mare a firelor de par din varf, iar intretinerea ei se face in mod simplificat, spalandu-se dupa folosire cu apa si sapun...
5,00RON
Ex Tax:5,00RON
Brand: iSalon Model: CP004
    O aplicare uniforma si eficienta a gelului pentru constructia unghiilor necesita in afara de indemanare si instrumentul potrivit pentru acest lucru. Aceasta pensula are o densitate mare a varfului ce face ca aplicarea si construirea unghiilor prin intermediul gelului sa fie cat mai uso..
4,00RON
Ex Tax:4,00RON
Brand: iSalon Model: CP028
   Aceasta pensula se foloseste pentru a aplica straturile de gel pe suprafata unghiei. Lucrul desfasurat cu ajutorul ei este simplificat si facilitat de densitatea mare a firelor din varf, iar aspectul exterior al manerului cu cristale aplicate face din aceasta pensula una cu adevarat spe..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Brand: iSalon Model: CP010
     Produsul acesta are un aspect floral placut ce va face ca procesul de construire al unghiilor cu gel sa va incante privirea. Confectionata calitativ, pensula aceasta contribuie la o intindere uniforma, exacta a straturilor cu gel, iar unghia rezultata va emana naturaletes, m..
5,00RON
Ex Tax:5,00RON
Brand: iSalon Model: CP012
     Unghiile construite prin intermediul gelurilor Uv necesita aplicare precisa si uniforma, acest lucruse realizeaza facil cu ajutorul acestui produs specific. Avand varful drept si firele de par ale lui fiind dense, aceasta pensula va duce lacrearea unei manichiuri ideale si sofist..
4,00RON
Ex Tax:4,00RON
Brand: iSalon Model: CP013
   Produsul acesta este utilizat pentru o aplicare exacta a gelului UV pe suprafata unghiei, varful inclinat oferindu-va confort si precizie in executarea tuturor operatiunilor. Cu un capat dens, aceasta pensula va face ca efectuarea unei manichiuri calitative sa fie cat mai simpla. Tip..
4,00RON
Ex Tax:4,00RON
Brand: iSalon Model: CP006
      Pentru o aplicare facila a produselor pentru constructie de tipul gelurilor UV se utilizeaza aceasta pensula speciala care are un design atragator cu cristale aplicate pe maner. Cu ajutorul ei materialul se intinde fara cusur pe suprafata unghiei, ceea ce creaza aspectul in..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Brand: iSalon Model: CP036
    Eleganta manichiura de tip French are nevoie de instrumentele speciale pentru o realizare cat mai exacte si eficienta. Aceasta pensula este potrivita in vederea realizarii simple a acestui deziderat. Are varful cu o densitate potrivita a firelor, forma inclinata ducand l..
4,00RON
Ex Tax:4,00RON
Brand: iSalon Model: CP033
    In vederea crearii manichiurii elegante de tip French se foloseste aceasta pensula cu varf inclinat pentru uniformizarea si precizia aplicarii gelului utilizat. Are densitate potrivita a firelor de par din varf, iar manichiura rezultata va fi cu adevarat speciala datorita calitatii bun..
4,00RON
Ex Tax:4,00RON
Brand: iSalon Model: CP007
     Manichiura construita cu ajutorul acestei pensule va avea calitati remarcabile de uniformitate si precizie in executare. Ergonomica si calitativ facuta, acest produs va face ca munca de construire sa fie usoara si sa nu necesite eforturi deosebite. Dupa folosire se recomanda spal..
10,00RON
Ex Tax:10,00RON
Brand: iSalon Model: CP029
   Acest produs, marca Jerome Stage, calitativ, eficient pentru a desfasura aplicarea exacta, fara variatii de nivel a oricarui tip de gel Uv utilizat in constructia unghiei. Pensula permite o munca de finete, datorita varfului dens, bine realizat, iar manichiura astfel obtinuta va avea un..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)