Meniu
Cosul tau

Suport Maina

In eficientizarea lucrului si pentru a oferi un plus de comoditate clientului in timpul activitatilor de manichiura se foloseste un suport pentru mana, ce reprezinta o solutie simpla si ingenioasa pentru dificultatile ivite.

Brand: iSalon Model: M0845
Manusi pentru protectie la expunerea la lampa uv. Setul contine 2 manusi de culoare alba. Manusi folosite in saloanele de manichiura, de clientele cu pielea sensibila ce nu accepta razele luminii ultraviolete desi isi fac constant unghiile cu gel uv...
26,00RON 29,00RON
Ex Tax:26,00RON
Brand: iSalon Model: CSM01
    O activitate eficienta si comoda are nevoie de instrumentele sale. Pentru a oferi confort clientului si stabilitate mainii in timpul activitatii prestate, va recomandam acest suport ergonomic, realizat din piele ecologica fina la atingere si cu un aspect exterior placut. Munca de infru..
18,99RON 14,00RON
Ex Tax:18,99RON
Brand: iSalon Model: CSM03
   Acest obiect reprezinta o solutie pentru a oferi confortul necesar clientului si pentru o fixare eficienta a mainii spre a obtine cel mai bun rezultat in cadrul oricarei activitati de ingrijire sau infrumusetare a manichiurii. Este confectionat din piele ecologica durabila si calitativa..
16,00RON
Ex Tax:16,00RON
Brand: iSalon Model: CSM02
   Suportul pentru mana reprezinta produsul ideal pentru a usura munca manichiuristica si pentru a oferi confortul necesar clientului. Este realizat din piele ecologica calitativa si reprezinta un instrument necesar atat uzului profesional cat si celui personal pentru o activitat..
18,00RON
Ex Tax:18,00RON
Brand: iSalon Model: CSM04
    Suportul pentru mana reprezinta rezolvarea oricaror probleme de confort aparute in cadrul muncii de ingrijire si infrumusetare a unghiilor. In acelasi timp ofera stabilitate mainii, ceea ce reprezinta un avantaj pentru eficientizarea si rapiditatea lucrului. Este creat din piele ecolog..
16,00RON
Ex Tax:16,00RON
Brand: iSalon Model: CSM05
    O activitate eficienta si comoda are nevoie de instrumentele sale. Pentru a oferi confort clientului si stabilitate mainii in timpul activitatii prestate, va recomandam acest suport ergonomic, este fin la atingere si cu un aspect exterior placut. Munca de infrumusetare nu va ..
10,99RON
Ex Tax:10,99RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)