Meniu
Cosul tau

Manusi Unica Folosinta

Cel mai simplu si comod este sa comanzi online manusi de unica folosinta, fie acestea de chirurgicalea sau simple de protectie veti gasi orice model cautati. De ce sa alergi prin farmacii, kufland sau dedeman cand poti comanda online rapid si simplu. Punem la dispozitie manuis de nitril sau latex pudrate sau nepudrate de toate marimile.

Protejeaza-te si pastreaza igiena mai ales in aceasta perioada. 

Brand: iSalon Model: MUF50
Manusi igieninice de unica folosintaCantitate: 30bucati..
9,00RON
Ex Tax:9,00RON
Manusi de Unica Folosinta Albe din Latex- 100buc Manusi de Unica Folosinta Albe din Latex- 100buc
Free Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: MAX-02
Ultimile modele de manusi chirurgicale din latex elasticeManusi de unica folosinta din nitril marime XS recomandate pentru doamne sau domnisoare.Manusile din nitril se intind si se muleaza pe mana perfect. Culori disponibile AlbeMarimi disponibile: XS, S,Marimea S - echivalet pt latimea palmei ..
0,00RON
Ex Tax:0,00RON
Manusi de Unica Folosinta din Latex Nepudrate - 100 buc Manusi de Unica Folosinta din Latex Nepudrate - 100 buc
-28 % Stoc epuizat
Brand: MaxChamp Model: MAX0XS
Manusi de unica folosinta din nitril marime M recomandate pentru doamne sau domnisoare.Manusile din nitril se intind si se muleaza pe mana perfect. Marimea M din Nitril este echivalentul marimei S din Vinil si echivalentul marimei M din Latex chiar daca nitrilul e o marime mai mica se intinde p..
79,00RON 110,00RON
Ex Tax:79,00RON
MANUSI Latex Albe Chirurgicale de Unica Folosinta - 100PCS - POWDER FREE MANUSI Latex Albe Chirurgicale de Unica Folosinta - 100PCS - POWDER FREE
-11 % Stoc epuizat
Brand: Ro.ial Model: GUA2628
Roial Pink – Latex, fara pudraManusile de unica folosinta te protejeaza de germenii, bacteriile, virusii, praful sau agenti chimici la care suntem expusi zilnic. Moi si rezistente, manusi fara pudra din nitril. Nitrilul este materialul cel mai durabil si sigur pentru manusile de unica folosinta, tot..
79,00RON 89,00RON
Ex Tax:79,00RON
MANUSI Latex cu Pudra - Manusi de Unica folosinta - 100PCS  MANUSI Latex cu Pudra - Manusi de Unica folosinta - 100PCS
Stoc epuizat
Brand: Ro.ial Model: GUA589L
Roial Safe Touch –Latex, Manusile de unica folosinta te protejeaza de germenii, bacteriile, virusii, praful sau agenti chimici la care suntem expusi zilnic. Moi si rezistente, manusi pudrate, realizate din nitril.Nitrilul este materialul cel mai durabil si sigur pentru manusile de unica folosin..
110,00RON
Ex Tax:110,00RON
MANUSI Latex cu Pudra Chirurgicale 5* 100PCS POWDE RFREE - ROIAL Italy MANUSI Latex cu Pudra Chirurgicale 5* 100PCS POWDE RFREE - ROIAL Italy
Stoc epuizat
Brand: Ro.ial Model: GUA592
DescriereRoial Safe Touch – latex, pudrate, Manusile de unica folosinta te protejeaza de germenii, bacteriile, virusii, praful sau agenti chimici la care suntem expusi zilnic. Realizate 100% din latex, usor pudrate, iti asigura o protectie sigura in utilizarea celor mai uzuale chimicale.Marime:..
69,00RON
Ex Tax:69,00RON
MANUSI Latex Negre de Unica Folosinta Chirurgicale - 50PCS - ROIAL Italy MANUSI Latex Negre de Unica Folosinta Chirurgicale - 50PCS - ROIAL Italy
Free Stoc epuizat
Brand: Ro.ial Model: GUA761
Roial – latex, nepudrate,Manusile de unica folosinta te protejeaza de germenii, bacteriile, virusii, praful sau agenti chimici la care suntem expusi zilnic. Realizate 100% din latex, usor pudrate, iti asigura o protectie sigura in utilizarea celor mai uzuale chimicale.Marime disponibile: S M ; ..
0,00RON
Ex Tax:0,00RON
MANUSI Latex Nepudrate - 100PCS - ROIAL Italy POWDER FREE MANUSI Latex Nepudrate - 100PCS - ROIAL Italy POWDER FREE
Stoc epuizat
Brand: Ro.ial Model: GUA2030S
Roial Safe Touch – latex, nepudrate, Manusile de unica folosinta te protejeaza de germenii, bacteriile, virusii, praful sau agenti chimici la care suntem expusi zilnic. Realizate 100% din latex. Iti asigura o protectie sigura in utilizarea celor mai uzuale chimicale. Confort sporit.Marime: ..
69,00RON
Ex Tax:69,00RON
Manusi Manichiura Protectie Lampa UV Manusi Manichiura Protectie Lampa UV
-10 % Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: M0845
Manusi pentru protectie la expunerea la lampa uv. Setul contine 2 manusi de culoare alba. Manusi folosite in saloanele de manichiura, de clientele cu pielea sensibila ce nu accepta razele luminii ultraviolete desi isi fac constant unghiile cu gel uv...
26,00RON 29,00RON
Ex Tax:26,00RON
Manusi Negre Mecanic de Nitril - 100PCS Strong - XS Manusi Negre Mecanic de Nitril - 100PCS Strong - XS
Free Stoc epuizat
Brand: Ro.ial Model: GUA565
Strong QualityManusi de cea mai inalta calitate, fara pudra, confectionate din nitril.Pe langa faptul ca acest model te protejeaza de germenii, bacteriile, virusii, praful sau agenti chimici la care suntem expusi zilnic sunt ideale pentru uzul in laborator, medicina, in industria chimica, farmaceuti..
0,00RON
Ex Tax:0,00RON
MANUSI NITRIL Albastre Nepudrate Chirurgicale - 100PCS POWDERFREE - ROIAL Italy MANUSI NITRIL Albastre Nepudrate Chirurgicale - 100PCS POWDERFREE - ROIAL Italy
Stoc epuizat
Brand: Ro.ial Model: GUA2622
Roial Purple – nitril, fara pudraManusile de unica folosinta te protejeaza de germenii, bacteriile, virusii, praful sau agenti chimici la care suntem expusi zilnic. Moi si rezistente, manusi fara pudra din nitril. Iti asigura o protectie sigura in utilizarea celor mai uzuale chimicale. Folosite in d..
79,00RON
Ex Tax:79,00RON
MANUSI Nitril CORAL cu Pudra - 100PCS - ROIAL Italy POWDER FREE MANUSI Nitril CORAL cu Pudra - 100PCS - ROIAL Italy POWDER FREE
Stoc epuizat
Brand: Ro.ial Model: GUA3098L
Roial Coral – nitril, pudrate Manusile de unica folosinta te protejeaza de germenii, bacteriile, virusii, praful sau agenti chimici la care suntem expusi zilnic. Moi si rezistente, manusi cu pudra, din nitril. Nitrilul este materialul cel mai durabil si sigur pentru manusile de unica folosinta,..
95,00RON
Ex Tax:95,00RON
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii...