Meniu
Cosul tau

Pudra Acrilica Constructie

Pudra acrilica are avantajul ca unghiile realizate cu ajutorul ei au aspectul cel mai apropiat de unghiile naturale, in acelasi timp ele pot fi modelate foarte subtiri, avand o rezistenta sporita fata de metoda cu gel. Nu este necesara folosirea lampii Uv si mai pot fi utilizate pentru crearea de modele 3D si alte motive ornamentale in nail-art.

Brand: Lila Rossa Model: 3N87C-PAP06
Pudra acrilica constructie, Lila Rossa, Cover Pink, 12 g Este o pudra acrilica colorata destinata pentru uz profesional. Se poate aplica atat pe unghia falsa cat si cea naturala si sunt esentiale pentru realizarea modelelori 3D in orice tip de manichiura abordata.Pudra acrilica se foloseste in combi..
15,00RON
Ex Tax:15,00RON
Brand: Lila Rossa Model: 3N87C-PAP04
Pudra acrilica constructie, Lila Rossa, Dark Pink, 12 g Este o pudra acrilica colorata destinata pentru uz profesional. Se poate aplica atat pe unghia falsa cat si cea naturala si sunt esentiale pentru realizarea modelelori 3D in orice tip de manichiura abordata.Pudra acrilica se foloseste in combin..
15,00RON
Ex Tax:15,00RON
Brand: Lila Rossa Model: 3N87C-PAP10
Pudra acrilica constructie, Lila Rossa, Intense Pink, 12 g Este o pudra acrilica colorata destinata pentru uz profesional. Se poate aplica atat pe unghia falsa cat si cea naturala si sunt esentiale pentru realizarea modelelori 3D in orice tip de manichiura abordata.Pudra acrilica se foloseste in com..
15,00RON
Ex Tax:15,00RON
Brand: Lila Rossa Model: 3N87C-PAP07
Pudra acrilica constructie, Lila Rossa, Light Pink, 12 g Este o pudra acrilica colorata destinata pentru uz profesional. Se poate aplica atat pe unghia falsa cat si cea naturala si sunt esentiale pentru realizarea modelelori 3D in orice tip de manichiura abordata.Pudra acrilica se foloseste in combi..
15,00RON
Ex Tax:15,00RON
Brand: Lila Rossa Model: 3N87C-PAP08
Pudra acrilica constructie, Lila Rossa, Natural Pink, 12 g Este o pudra acrilica colorata destinata pentru uz profesional. Se poate aplica atat pe unghia falsa cat si cea naturala si sunt esentiale pentru realizarea modelelori 3D in orice tip de manichiura abordata.Pudra acrilica se foloseste in co..
14,00RON
Ex Tax:14,00RON
Brand: Lila Rossa Model: 3N87C-PAP01
Pudra acrilica constructie, Lila Rossa, Pink, 12 g Este o pudra acrilica colorata destinata pentru uz profesional. Se poate aplica atat pe unghia falsa cat si cea naturala si sunt esentiale pentru realizarea modelelori 3D in orice tip de manichiura abordata.Pudra acrilica se foloseste in combinatie ..
14,00RON
Ex Tax:14,00RON
Brand: nded Model: 6002
Pudra acrilica nded 30 g alb..
32,00RON
Ex Tax:32,00RON
Pudra Acrilica Alba Lily Angel - 28g
Stoc epuizat
Brand: Lily Angel Model: LAPA28
   Folositi pudra acrilica in special pentru constructia unghiilor false sau a prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor aplicata&n..
29,00RON
Ex Tax:29,00RON
Pudra Acrilica Clear EzFlow - 15g
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: CA002
  Pudra acrilica de constructie este utilizata in special pentru constructia unghiilor false sau a prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi ..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Pudra Acrilica Cover Lily Angel - 28g
Stoc epuizat
Brand: Lily Angel Model: LAPC28
Utilizeaza in special pudra de constructia pentru unghiilor false sau a prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor aplicata si se evita a..
29,00RON
Ex Tax:29,00RON
Pudra Acrilica Pink EzFlow - 15g
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: CA001
   Pudra acrilica este utilizata in special pentru constructia unghiilor false sau a prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor apli..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Pudra Acrilica Roze Lily Angel - 28g
Stoc epuizat
Brand: Lily Angel Model: LAPP28
Vrei unghii false sau prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor aplicata si se evita astfel folosirea lampei UV, iar unghia capata o for..
29,00RON
Ex Tax:29,00RON
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)