Meniu
Cosul tau

Pudra Acrilica Constructie

Pudra acrilica are avantajul ca unghiile realizate cu ajutorul ei au aspectul cel mai apropiat de unghiile naturale, in acelasi timp ele pot fi modelate foarte subtiri, avand o rezistenta sporita fata de metoda cu gel. Nu este necesara folosirea lampii Uv si mai pot fi utilizate pentru crearea de modele 3D si alte motive ornamentale in nail-art.

Brand: Lily Angel Model: LAPA28
   Folositi pudra acrilica in special pentru constructia unghiilor false sau a prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor aplicata&n..
29,00RON
Ex Tax:29,00RON
Pudra Acrilica Clear EzFlow - 15g
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: CA002
  Pudra acrilica de constructie este utilizata in special pentru constructia unghiilor false sau a prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi ..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Brand: iSalon Model: CAP01
    Acest set disponibil in culori vii va ajuta sa faceti unghii frumoase, rezistente si flexibile. Pudra se activeaza cu ajutorul lichidului acrilic sau cu ajutorul unui monomer, rezultand o pasta ce poate fi folosita cu usurinta pentru a crea unghii false, pentru a face modele 3D sa..
14,00RON
Ex Tax:14,00RON
Brand: Lily Angel Model: LAPC28
Utilizeaza in special pudra de constructia pentru unghiilor false sau a prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor aplicata si se evita a..
29,00RON
Ex Tax:29,00RON
Pudra Acrilica Pink EzFlow - 15g
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: CA001
   Pudra acrilica este utilizata in special pentru constructia unghiilor false sau a prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor apli..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Pudra Acrilica Roze Lily Angel - 28g
Stoc epuizat
Brand: Lily Angel Model: LAPP28
Vrei unghii false sau prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor aplicata si se evita astfel folosirea lampei UV, iar unghia capata o for..
29,00RON
Ex Tax:29,00RON
Brand: Lily Angel Model: LAPT28
Pudra acrylica de constructie se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor aplicata si se evita astfel folosirea lampei UV, iar unghia capata o forma armonioasa si bine defi..
29,00RON
Ex Tax:29,00RON
Pudra Acrilica White EzFlow - 15g
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: CA003
   Pudra acrilica este folosita la unghiilor false sau a prelungirii celei naturale cu tipsuri. Se utilizeaza in combinatie cu un monomer, in functie de dansul timpul de uscare variaza. Se foloseste si lichidul acrilic pentru a crea o pasta ce poate fi usor aplicata si se evita astfel..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii...
Creating Image Links