Meniu
Cosul tau

Pudra Acrilica Constructie

Pudra acrilica are avantajul ca unghiile realizate cu ajutorul ei au aspectul cel mai apropiat de unghiile naturale, in acelasi timp ele pot fi modelate foarte subtiri, avand o rezistenta sporita fata de metoda cu gel. Nu este necesara folosirea lampii Uv si mai pot fi utilizate pentru crearea de modele 3D si alte motive ornamentale in nail-art.

Brand: Lila Rossa Model: 3N87C-PAP06
Pudra acrilica constructie, Lila Rossa, Cover Pink, 12 g Este o pudra acrilica colorata destinata pentru uz profesional. Se poate aplica atat pe unghia falsa cat si cea naturala si sunt esentiale pentru realizarea modelelori 3D in orice tip de manichiura abordata.Pudra acrilica se foloseste in combi..
15,00RON
Ex Tax:15,00RON
Brand: Lila Rossa Model: 3N87C-PAP10
Pudra acrilica constructie, Lila Rossa, Intense Pink, 12 g Este o pudra acrilica colorata destinata pentru uz profesional. Se poate aplica atat pe unghia falsa cat si cea naturala si sunt esentiale pentru realizarea modelelori 3D in orice tip de manichiura abordata.Pudra acrilica se foloseste in com..
15,00RON
Ex Tax:15,00RON
Brand: Lila Rossa Model: 3N87C-PAP08
Pudra acrilica constructie, Lila Rossa, Natural Pink, 12 g Este o pudra acrilica colorata destinata pentru uz profesional. Se poate aplica atat pe unghia falsa cat si cea naturala si sunt esentiale pentru realizarea modelelori 3D in orice tip de manichiura abordata.Pudra acrilica se foloseste in co..
14,00RON
Ex Tax:14,00RON
Brand: Lila Rossa Model: 3N87C-PAP01
Pudra acrilica constructie, Lila Rossa, Pink, 12 g Este o pudra acrilica colorata destinata pentru uz profesional. Se poate aplica atat pe unghia falsa cat si cea naturala si sunt esentiale pentru realizarea modelelori 3D in orice tip de manichiura abordata.Pudra acrilica se foloseste in combinatie ..
14,00RON
Ex Tax:14,00RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)