Meniu
Cosul tau

Freze Electrice Unghii

Frezele pentru unghii sunt instrumente indispensabile realizarii operatiilor multiple de infrumusetare, ingrijire a manichiurii: pentru inlaturarea gelului si acrilului de pe unghii, pentru sculptura, gravura, rutare, macinare, ascutire, sablare, polizare, foraj si altele. Frezele ce va sunt oferite sunt bine ascutite si inovative, lucrul realizat fiind calitativ, rapid si cu multa finete.

Brand: iSalon Model: AF015
    Acest component se monteaza in varful frezei electrice si se utilizeaza fie cu scopul de a indepara cuticulele, ceea ce necesita o atentie sporita, fie pentru modelarea, finisarea sau indepartarea unghiilor false construite cu ajutorul gelurilor sau a acrilului. Este confectionat din c..
18,99RON
Ex Tax:18,99RON
Brand: iSalon Model: AF011
    Setul contine 30 de capete pentru freza de diferite forme si marimi, utilizate la constructia, retusarea sau indepartarea unghiilor false realizate fie din gel sau portelan. Cu ajutorul lor pot fi realizate o sumedenie de operatii pe suprafata unghiei cum ar fi sculptura, gravarea..
24,99RON
Ex Tax:24,99RON
Brand: iSalon Model: AF012
    Acest set, format din 6 capete pentru freza electrica calitativ realizate si bine ascutite ce sunt utile pentru a depune o munca mai rapida si mai calitativa decat cea manuala pentru a construi unghiile false sau pentru a indeparta cuticulele sau orice alt proces de ingrijire si infrum..
10,99RON
Ex Tax:10,99RON
Freza Electrica Manichiura USB sau Priza - Diverse culori Freza Electrica Manichiura USB sau Priza - Diverse culori
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: AF0026
Felul in care ne purtam unghiile ofera o imagine asupra personalitatii noastre, motiv pentru care manichiura este un detaliu ce nu trebuie neglijat atunci cand dorim să obtinem un look fara cusur. De aceea punem la dispozitie freza electrica pentru manichiura ZS102 special creata pentru saloane de ..
69,00RON
Ex Tax:69,00RON
Brand: iSalon Model: AF009
   Acest produs este realizat dupa cele mai recente tehnologii si se foloseste pentru o multime de procese, facilitandu-le si realizandu-le cu precizie si finete. Functioneaza stabil, nu este zgomotoasa, mentine rotatiile constant in functie de comanda pe care o dati fie manual, fie cu o p..
329,99RON
Ex Tax:329,99RON
Freza Electrica Profesionala Germania Super UP200
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: UP200
   Acest produs este realizat dupa cele mai recente tehnologii si se foloseste pentru o multime de procese, facilitandu-le si realizandu-le cu precizie si finete. Functioneaza stabil, Freza electrica profesionala o puteti folosi pentru usurarea lucrului intr-o multitudine de operatii ..
559,00RON
Ex Tax:559,00RON
Brand: iSalon Model: JD8500
Este este silentiosa si are un design confortabil si ergonomic dotata cu cap metalic si rezistent in timp. Pila electrica profesionala o puteti folosi pentru usurarea lucrului intr-o multitudine de operatii ce sunt efectuate in timpul constructiei unghiilor, infrumusetarii, ..
655,00RON
Ex Tax:655,00RON
Freza Electrica Profesionista pentru Unghii - 25.000RPM Freza Electrica Profesionista pentru Unghii - 25.000RPM
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: AF006
   Aceasta freza este utila in salonul dumneavoastra de infrumusetare atat pentru constructia unghiilor false, cat si pentru alte activitati obisnuite desfasurate. Este subtire si ergonomic conceputa, nu este zgomotoasa si este compatibila cu orice capat pentru freza, datorita sistemului u..
299,99RON
Ex Tax:299,99RON
Brand: iSalon Model: AF003
   Freza electrica de uz semiprofesional este utila pentru multe dintre procedeele folosite in realizarea manichiurii. Nu provoaca mult zgomot, este stabila, rotatiile pot fi controlate cu o pedala sau pot fi setate manual. Se foloseste de obicei ca o pila manuala, fie pentru indepartarea ..
44,99RON 65,00RON
Ex Tax:44,99RON
Brand: iSalon Model: AF001
   Acest aparat se foloseste pentru o multitudine de operatii, usurandu-le si lucrand cu multa exactitate si finete. Este stabil in functionarea sa, silentios, rotatiile sunt mentinute constant in functie de comanda data fie manual, fie printr-o peda..
59,99RON
Ex Tax:59,99RON
Brand: iSalon Model: AF002
   Acest produs este realizat dupa cele mai recente tehnologii si se foloseste pentru o multime de procese, facilitandu-le si realizandu-le cu precizie si finete. Functioneaza stabil, nu este zgomotoasa, mentine rotatiile constant in functie de comanda pe care o dati fie manual, fie cu o p..
65,00RON
Ex Tax:65,00RON
Brand: iSalon Model: AF005
   Aceasta freza electrica, marca SINA, va ajuta la implinirea rapida si eficienta a unei multimi de operatii ivite in timpul efectuarii manichiurii. Nu produce mult zgomot, rotatiile de pana la 30.000 pe minut pot fi controlate fie manual, fie prin intemediul unei pedale. Este compatibila..
215,00RON
Ex Tax:215,00RON
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)