Meniu
Cosul tau

Sabloane Constructie

Sabloanele reprezinta un procedeu simplu si calitativ pentru prelungirea unghiei in constructia cu gel sau acryl. Ele pot fi refolosite si sunt extrem de avantajoase pentru a aduce unghia la dimensiunile dorite.

Brand: iSalon Model: CSC01
   Acest produs este destinat in mod special pentru realizarea modelului de dimensiunile si cu forma dorita in timpul constructiei unghiilor cu gel sau cu acryl. Sunt flexibile, aderente fata de suprafata unghiei si non aderente fata de materialul de constructie. Se utilizeaza o singura da..
18,00RON
Ex Tax:18,00RON
Brand: iSalon Model: CSC09
   Constructia cu gel sau acryl necesita asigurarea crearii unei forme perfecte, bine curbate a unghiei. Pentru a le aduce la dimensiunile dorite si pentru a obtine un model interesant, original al unghiei se folosesc sabloanele pentru unghii. Produsul este de unica folosinta, este confect..
20,00RON
Ex Tax:20,00RON
Brand: iSalon Model: CSC05
   Pentru efectuarea modelului la dimensiunile dorite in realizarea manichiurii cu gel sau acryl se folosesc sabloanele. Va oferim un sablon cu o forma speciala, de albina, bine realizat, foarte flexibil ce realizeaza o fixare puternica fata de unghia naturala, permitand realizarea in..
28,00RON
Ex Tax:28,00RON
Brand: iSalon Model: CSC07
   Aceste sabloane cu forma de fluture se adreseaza celor ce doresc sa creeze un model aproape de perfectiune. Sunt foarte flexibile si se fixeaza extrem de bine in raport cu unghia naturala, permitand constructia ei cu orice tip de acryl sau gel, in schimb materialul utilizat nu adera la ..
25,00RON
Ex Tax:25,00RON
Brand: iSalon Model: CSC06
     Acest produs este realizat calitativ se fixeaza bine pe unghie, aducand-o la dimensiunea potrivita cu ajutorul oricarui tip de gel sau portelan. Aceste sabloane sunt foarte aderente, flexibile si sunt de unica folosinta. Se adreseaza tuturor tipurilor de unghii, insa sunt destina..
26,00RON
Ex Tax:26,00RON
Brand: iSalon Model: CSC02
   Sabloanele sunt folosite in redimensionarea unghiei dupa bunul dumneavoastra plac, fie prin extinderea lor, fie in cadrul constructiei cu gel sau acryl. Se aplica usor, sunt foarte aderente cu unghia, dar nu sunt aderente cu materialul folosit in constructie, sunt flexibile si duc la re..
20,00RON
Ex Tax:20,00RON
Brand: iSalon Model: CSC08
   Acest produs se foloseste pentru constructia unghiilor fie cu acryl sau gel, ajutand la obtinerea dimensiunilor dorite intr-un mod eficient. Sabloanele sunt de unica folosinta iar materialul folosit pentru constructie face greu adeziunea cu ele, ceea ce va permite sa desfasurati o munca..
39,00RON
Ex Tax:39,00RON
Brand: iSalon Model: CSC10
    Sabloanele se folosesc pentru a prelungi suprafata unghiei si a o redimensiona dupa marimea dorita in modul cel mai simplu. Cele oferite de noi au aderenta mare si pot fi folosite pentru oricare dintre tipurile de unghii false, construite cu gel sau acryl. Sabloanele de la Yvette ..
26,00RON
Ex Tax:26,00RON
Brand: iSalon Model: CSC03
   Acest produs este destinat prelungirii patului unghiei in timpul constructiei prin intermediul gelului sau se foloseste eficient pentru reparea unghiei, aducand-o la forma si dimensiunile dorite. Datorita existentei liniilor ajutatoare poate fi evitata pilirea unghiei de dupa const..
9,00RON
Ex Tax:9,00RON
Brand: iSalon Model: CSC04
   Sabloanele sunt produse manichiuristice destinate prelungirii patului unghial ce se folosesc in timpul constructiei cu gel sau pentru repararea unghiilor. Se aplica si se strang in mod facil si rezista o perioada indelungata de timp. Liniile ajuta in timpul etapei de alungire din cadrul..
10,00RON
Ex Tax:10,00RON
Brand: iSalon Model: MAB-01
Matritele Airbrush Matritele 3D Airbrush sunt recomandate celor cu adevarat interesati de creativitate in lucrul cu manichiura.Acestea au un mod de folosire usor: se aplica initial lacul incolor sau colorat; Se aplica oja pe model, fara a utiliza prea multa; cu o lama se ind..
6,50RON 8,00RON
Ex Tax:6,50RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)