Meniu
Cosul tau

iSalon Blog RSS Feed

02 aug. Cum intretinem corect un cap manechin de coafat.
adminn 4 18735
Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care ni le pun clienții noștri după achiziționarea unui cap de manechin cu par este „Cum se spăl corect capul de practica coafor?”Spălarea unui cap de manechin nu este dificilă, trebuie doar să urmați câteva..
02 aug. Cum sa alegeti corect foarfecii de tuns si filat cu pieptenii potriviti pentru necesitatile tale?
adminn 0 3998
Ati luat decizia finala de a adera la familia mare a hair stylistilor? Sunteti incepator sau aveti foarte putina practica in domeniu? Primiti sincere felicitari si cateva sfaturi utile si recomandari. Cu un bagaj mare de cunostinte si stapanind secre..
02 aug. Cum să alegi corect scaunele de birou?
adminn 0 2444
Care este cel mai important aspect când vine vorba de poziția de lucru cea mai bună?Scaunul de birou ar trebui să fie comod și să ajute la îndeplinirea sarcinilor de lucru în mod confortabil, permițând în același timp schimbări voluntare în poziția d..
15 sept. Cum sa ma tund singur cu mașina de tuns?
adminn 0 16774
Să folosești masini de tuns ca începător nu este atât de greu pe cât ai putea crede. Te-ai gândit vreodată câți bani ai putea economisi aranjandu-ti singur părul? Mașinile de tuns își vor face treaba pentru orice fel de tunsoare.Tăierea părului cu ap..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)