Meniu
Cosul tau

Garantie si Service

GARANTIA PRODUSELOR:

Toate produsele comercializate de catre www.iSalon.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantia legala de conformitate, conform dispozitiilor Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului, cu modificarile si completarile ulterioare coroborate cu dispozitiile Legii nr, 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Produsele electronice/electrice cumparate prin intermediul www.iSalon.ro beneficiaza de garantia comerciala, acordata de producator pentru o perioada determinata, conform fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs electronic/electric livrat va fi insotit de certificatul de garantie sau declaratie de conformitate, cu specificatiile producatorului sau ale importatorului.

In situația in care produsele electronice se defecteaza si acestea beneficiaza de perioada de garantie prevazuta mai sus, clientul poate transmite la adresa prevazuta in prezenta sectiune/contact- produsul defect in vederea efectuarii de reparatii.

In acest caz, costul transportului se achita dupa cum urmeaza: clientul suporta cheltuielile de transport la trimiterea produsului in service, iar vanzatorul va suporta cheltuielile de transport la trimiterea produsului catre client.