Meniu
Cosul tau

Solutii Preparatorii

Brand: EzFlow Model: CL011
   Pentru a indeparta eficient gelul sau acrilul din care este realizata unghia falsa fara a provoca deteriorarea celei naturale este recomandata folosirea acestui produs calitativ ce va reface aspectul initial al unghiei intr-un mod simplu. Contine acetona si nu provoaca alergii, totusi e..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Brand: EzFlow Model: CL008
   Aceasta solutie calitativa este eficienta pentru ingrijirea pensulelor dumneavoastra dupa utilizarea lor in constructia unghiilor false. Formula speciala permite inlaturarea simpla si rapida a reziduurilor ramase, in special cele ale produselor pe baza de acril. Tipul produsului:&nbs..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Brand: EzFlow Model: CL005
   Aceasta solutie speciala de curatare este destinata saloanelor de infrumusetare pentru mentinerea indelungata a pensulelor folosite in procesul de infrumusetare. Compozitia eficienta pentru inlaturarea materialului ramas pe varful lor, face ca aceasta solutie sa le mentina utilizab..
40,00RON
Ex Tax:40,00RON
Brand: Lidan Model: CL003
  Solutia aceasta este folosita eficient pentru ingrijirea pensulelor dumneavoastra, rezultatul fiind evident. Ea inlatura cu usurinta orice urma de material ramasa pe varful ei si astfel veti avea ustensile bine intretinute pe care le veti putea folosi un timp indelungat. Tipul produsului:..
9,00RON
Ex Tax:9,00RON
Brand: CCN Model: CLU09
   Acest produs este special conceput pentru a ingriji si infrumuseta conturul unghiilor prin indepartarea simpla a cuticulelor. Solutia se aplica pe suprafata cuticulelor, apoi se asteapta putin pentru a se inmuia pielea, dupa aceasta ele pot fi eliminate simplu, fie cu un betisor di..
4,99RON
Ex Tax:4,99RON
Brand: iSalon Model: CL006
   Aceasta solutie speciala de curatare este destinata saloanelor de infrumusetare pentru mentinerea indelungata a pensulelor folosite in procesul de infrumusetare. Compozitia eficienta pentru inlaturarea materialului ramas pe varful lor, face ca aceasta solutie sa le mentina utilizab..
45,00RON
Ex Tax:45,00RON
Brand: Sina Model: CL001
     Solutia degresanta Sina asigura o fixare puternica cu unghia naturala a straturilor de gel folosite in constructia unghiilor. Compozitia sa specifica protejeaza unghia, nu o ingalbeneste si nu o deterioreaza, iar manichiurii ii asigura un plus de rezistenta.  Tipul prod..
6,50RON
Ex Tax:6,50RON
Brand: EzFlow Model: CL006
   Acest produs este eficient pentru a curata bine unghiile inainte de aplicarea gelului pe suprafata lor. Asigura o puternica adeziune intre unghia naturala si celelalte straturi puse deasupra. Nu dauneaza luciului si ajuta foarte mult la realizarea unei manichiuri perfecte in realizare s..
55,00RON
Ex Tax:55,00RON
Brand: EzFlow Model: CL009
   Solutia degresanta de la EzFlow curata bine suprafata unghiei pe care este aplicat cu scopul de a asigura o alipire mai buna a straturilor de gel Uv ce sunt folosite in constructia unghiilor. Nu provoaca alergii sau ingalbenirea inestetica a unghiei si este un produs util pentru obtiner..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Brand: Gel Germania NDED Model: NDED1000
   Acest degresant facut in Germania se utilizeaza pentru curatarea calitativa a suprafetei unghiei inaintea etapelor de aplicare a gelurilor pentru constructie. Dupa folosirea lui gelul realizeaza o adeziune mult mai puternica, ceea ce confera manichiurii create rezistenta sporita. Nu est..
49,99RON
Ex Tax:49,99RON
Dezinfectant cosmetic Nded 250ml
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: CO042
Dezinfectant cosmetic Nded 250ml Made Germany..
27,00RON
Ex Tax:27,00RON
Finish (Top Coat) EzFlow Gel it! - 14ml
Stoc epuizat
Brand: EzFlow Model: GIEFF
   Acest gel finish se foloseste pentru a conferi o stralucire suplimentara unghiilor dumneavoastra. Dupa utilizarea lui rezistenta unghiilor va fi marita, lacul sau oja se va pastra o perioada indelungata de timp, iar sigilarea unghiei va avea loc in cele mai bune conditii. Pentru o folos..
29,99RON
Ex Tax:29,99RON
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)