Meniu
Cosul tau

Gel UV

Gelurile UV, usor de folosit, te ajuta sa economisesti timpul, iar efectele de culoare si rezistenta sunt remarcabile. Contribuie la protectia unghiilor tale printr-o formula speciala, iar modelarea unghiilor devine o placere prin intermediul lor.

Base Coat Finish Lily Angel - 15ml
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: OP08
Se foloseste ca strat de aderenta intre unghie si oja semipermanenta.  Tipul produsului: Basa Utilizare specifica: Prim start Marca: Lily Angel Cantitatea: 15ml  ..
23,99RON
Ex Tax:23,99RON
Brand: Sina Model: CGP03
     Baza pentru unghii contribuie eficient la intarirea unghiilor, daca in prealabil nu ati folosit un tratament dupa constructia de unghii false. Se aplica pe unghia naturala inaintea folosirii ojei si duce la obtinerea unei manichiuri sanatoase, ingrijite, care va iesi intotdeauna..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Brand: iSalon Model: CO004
 Pentru o aderenta mai buna intre unghii si oja soak off se aplica un strat de base coat (Primer soak off). Tipul produsului: Base Utilizare specifica: Primer Marca: EzFlow Cantitatea: 15ml Timp de uscare: cca.2 min(UV) Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 150 de lei, com..
21,99RON
Ex Tax:21,99RON
Model: ASHP
  Gelul Ash se foloseste ca strat de baza, aplicat inaintea celorlalte tipuri de geluri(constructie si sigilare) folosite in modelarea si infrumusetarea unghiei. Este compatibil cu oricare alt produs cosmetic pentru manichiura. Se usuca si la lumina LED intr-un timp scurt. Cantitate: 15 ml ..
24,99RON
Ex Tax:24,99RON
Brand: iSalon Model: 6015
   Acest produs tipic este folosit la construirea unghiilor false, fie cu gel UV sau acryl. Solutia se aplica inaintea Primerului pe patul unghiei pentru a elimina apa in timpul procedurilor prealabile de pregatire a unghiei pentru constructie. Nu provoaca alergii sau imbolnaviri..
49,99RON
Ex Tax:49,99RON
Brand: iSalon Model: SL247
    Gelul Base One este stratul initial aplicat pe unghia naturala sau pe cea falsa, asigurand o aderenta buna pentru gelurile de constructie. Aplicarea se face usor si rapid, datorita autonivelarii gelului, iar procesul de lucru este placut si nu necesita eforturi..
16,99RON
Ex Tax:16,99RON
Brand: iSalon Model: SLAP
   Gelul Base One au un efect vizual placut dupa aplicare, iar gama mare de culori iti ofera oportunitatea de a o alege pe cea potrivita in orice situatie. Formula lui elimina din structura ei acidul acrylic, iar aceasta ofera avantajul de a nu distruge unghie, a nu o coji sau ingalbeni, o..
16,99RON
Ex Tax:16,99RON
Brand: iSalon Model: SLAG
   Gelul Base One creeaza o baza pentru aplicarea celorlalte tipuri de oje sau geluri in orice fel de strat. Nu contine acryl si nu determina iritarea unghiilor, vascozitatea este medie ridicata, si nu se albeste dupa ce se usuca. Prin folosirea regulata a acestui gel unghiile capata sanat..
16,99RON
Ex Tax:16,99RON
Brand: iSalon Model: SLBP
   Gelul Base One este primul strat ce se aplica deasupra unghiei naturale sau celei false, pentru a folosi ulterior alte geluri de constructie sau produse pentru manichiura. Este compatibil cu oricare dintre produsele cosmetice pentru ingrijirea unghiilor, este antialergic, prevenind..
16,99RON
Ex Tax:16,99RON
Brand: iSalon Model: SL265
    Gelul Base One protejeaza si intareste unghia naturala, poate fi folosit impreuna cu orice oja sau tipsuri, marind aderenta fata de acestea. Gelul este autonivelant si se utilizeaza usor, realizand o suprafata neteda peste care pot fi aplicate alte straturi de ..
16,99RON
Ex Tax:16,99RON
Brand: iSalon Model: SL269
  Gelul Base One intareste unghia protejand-o si conferindu-i aderenta si aplicare de durata. Apara unghia de ingalbenirie si ii netezeste suprafata, facand-o fina si stralucitoare. Formula gelului este flexibila, autonivelanta, usor si eficient..
16,99RON
Ex Tax:16,99RON
Brand: iSalon Model: BBLP
   Gelul Base One are o compozitie unica, fara acid acrylic, ceea ce realizeaza o aplicare sanatoasa, care nu iti distruge unghia. Poate fi combinat cu alte oje sau geluri de constructie sau sigilare, neavand vre-o restrictie de utilizare. Este autonivelant si confera o stralucire aparte u..
16,99RON
Ex Tax:16,99RON
Afişare 1 - 12 din 146 (13 pagini)