Meniu
Cosul tau

Geluri Soak OFF

Gelurile Soak Off sunt o tehnologie noua pentru unghiile false, acestea se usuca cu usurinta la lumina lampii cu LED sau a lampii UV.

Model: ASHP
  Gelul Ash se foloseste ca strat de baza, aplicat inaintea celorlalte tipuri de geluri(constructie si sigilare) folosite in modelarea si infrumusetarea unghiei. Este compatibil cu oricare alt produs cosmetic pentru manichiura. Se usuca si la lumina LED intr-un timp scurt.Cantitate: 15 ml ..
24,99RON
Ex Tax:24,99RON
Brand: iSalon Model: CGS20
   Setul contine 12 geluri de calitate buna, ce se lucreaza usor, oferind culoarea potrivita unghiei dumneavoastra. Nuantele gelurilor sunt cele din poza oferind naturalete si calitate aspectului manichiurii. Gelurile se usuca rapid cu lampa UV sau LED.Tipul de gel: Gel color Marca: C..
70,00RON
Ex Tax:70,00RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-C
 Gama de geluri UV Soak Off de la Lily Angel duc la obtinerea unui aspect identic natural dupa utilizarea lor. Proprietatea autonivelanta si timpul de uscare rapid imbunatatesc si usureaza modelarea. Nu produce ingalbenirea unghiei si nu o deterioreaza, acest lucru fiind pos..
29,99RON
Ex Tax:29,99RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-C30
   Gelul UV de la Lily Angel, este destinat constructiei unghiei,  densitatea materialului fiind medie. Se indeparteaza cu o solutie speciala repede si eficient. Are functia autonivelanta, iar efectul gelului de dupa de dupa aplicare este foarte natural. Nu produce diferente..
44,99RON
Ex Tax:44,99RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-CO
   Gelurile Soak Off UV de la Lily Angel va ajuta la obtinerea unei manichiuri excelente, printr-o aplicare usoara si placuta. Gelurile soak off  se indeparteaza usor cu ajutorul unei solutii degresante specifice, ceea ce ne permite sa ne schimbam aspectul unghiilor fara a l..
29,99RON
Ex Tax:29,99RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-CO30
   Gelurile Soak Off sunt o varianta pentru infrumusetarea manichiurii la gelurile clasice UV. Se indeparteaza chimic de pe suprafata unghiei cu solutii speciale, nu prin pilire. Astfel nu reprezinta o varianta permanenta si aspectul unghiilor poate fi schimba..
44,99RON
Ex Tax:44,99RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-P
   Gama de geluri UV Soak Off de la Lily Angel se foloseste pentru constructia patului unghiei, modeland unul nou dupa dimensiunile dorite. Avantajul gelului e faptul c apoate fi indepartat oricand de pe suprafata unghiei cu o solutie degresanta fara a provoca distrugerea unghiei naturale...
29,99RON
Ex Tax:29,99RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-P30
   Gelurile Soak Off sunt o alternativa pentru constructia unghiei la gelurile clasice UV. Se indeparteaza in mod chimic cu solutii speciale, nu prin pilire. Astfel aspectul unghiilor poate fi schimbat oricand si aplicarea nu este permanenta. Nu deterioreaza unghia si are functia..
44,99RON
Ex Tax:44,99RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-W
 Gelurile UV Soak Off de la Lily Angel sunt utilizate pentru constructia unei unghii de calitate. Gelul se poate indeparta usor printr-o solutie speciala ceea ce va ofera libertatea de alegere si posibilitatea de a schimba oricand aspectul unghiei fara a provoca deteriorarea unghiei. Succesiune..
29,99RON
Ex Tax:29,99RON
Brand: Lily Angel Model: SOAK-W30
 Gelurile UV Soak Off de la Lily Angel sunt folosite pentru o constructie calitativa si de rezistente a unghiei. Gelul se indeparteaza usor de pe suprafata unghiei printr-o solutie speciala, astfel veti avea libertatea de a schimba oricand aspectul unghiei fara a fi necesara pilirea unghie..
44,99RON
Ex Tax:44,99RON
Kit Complet Unghii False cu Gel Soak Off Color CANNI Kit Complet Unghii False cu Gel Soak Off Color CANNI
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: CO008
Bucurate de acest kit complet pentru unghii cu gel color CANII de calitate buna ambalat intr-o cutie eleganta ce o poti face direct cadou.   Kitul contine:4 geluri soak off:pink, white, natural, clear. 1 top coat (finish) 1 base coat (primer) 1 cleanser plus (degresant) 1 Soak o..
190,00RON
Ex Tax:190,00RON
Model: ASHT
  Gelul Ash se foloseste ca strat de sigilare, aplicat dupa folosirea celorlalte tipuri de gel pentru modelare sau infrumusetare a unghiei. Ofera un efect unic de stralucire chiar si dupa punerea unui singur strat. Este compatibil cu oricare alt produs cosmetic pen..
24,99RON
Ex Tax:24,99RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii...