Meniu
Cosul tau

Primer si Top Coat (Finish)

Base Coat Finish Lily Angel - 15ml
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: OP08
Se foloseste ca strat de aderenta intre unghie si oja semipermanenta.  Tipul produsului: Basa Utilizare specifica: Prim start Marca: Lily Angel Cantitatea: 15ml  ..
23,99RON
Ex Tax:23,99RON
Base Coat NDED pentru Oja  - 15ml
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: 1296
    Cu scopul de a preveni deteriorarea sau ingalbenirea unghiilor din cauza aplicarii ojei va recomandam acest produs, de calitate germana, util pentru a avea unghii sanatoase cu aspect ireprosabil. Solutia se pune in strat potrivit, anterior utilizarii ojei, oferind protectie indelu..
14,99RON
Ex Tax:14,99RON
Brand: Sina Model: CGP03
     Baza pentru unghii contribuie eficient la intarirea unghiilor, daca in prealabil nu ati folosit un tratament dupa constructia de unghii false. Se aplica pe unghia naturala inaintea folosirii ojei si duce la obtinerea unei manichiuri sanatoase, ingrijite, care va iesi intotdeauna..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Brand: iSalon Model: CO004
 Pentru o aderenta mai buna intre unghii si oja soak off se aplica un strat de base coat (Primer soak off). Tipul produsului: Base Utilizare specifica: Primer Marca: EzFlow Cantitatea: 15ml Timp de uscare: cca.2 min(UV) Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 150 de lei, com..
21,99RON
Ex Tax:21,99RON
Brand: iSalon Model: 6015
   Acest produs tipic este folosit la construirea unghiilor false, fie cu gel UV sau acryl. Solutia se aplica inaintea Primerului pe patul unghiei pentru a elimina apa in timpul procedurilor prealabile de pregatire a unghiei pentru constructie. Nu provoaca alergii sau imbolnaviri..
49,99RON
Ex Tax:49,99RON
Primer FSM cu Pensula - 15ml
Stoc epuizat
Brand: FSM Model: CGP02
   Acest produs se aplica initial pe suprafata unghiei pentru a da protectia necesara unghiei naturale inaintea constructiei celor false. Actioneaza in modul unei bande dublu adezive, pregatind unghia pentru o lipire sporita cu oja permanenta, acrylul sau gelurile UV. Este neaparat necesar..
9,99RON
Ex Tax:9,99RON
Brand: iSalon Model: CGP06
Primer se foloseste pentru a crea o aderenta mare intre unghia naturala si cea falsa. Acesta actioneaza ca o banda dublu adeziva, corodeaza si deshidrateaza unghia naturala, asigurand astfel si protectie impotriva infectiilor, fungilor. Pregateste unghia astfel deshidratata pentru aderenta la gel sa..
16,99RON
Ex Tax:16,99RON
Primer NDED cu Pensula - 15ml
Stoc epuizat
Brand: Gel Germania NDED Model: 1303
     Primerul reprezinta fundamentul necesar pentru executarea eficienta a oricarei manichiuri construite. Solutia de la NDED asigura o aderenta puternica a straturilor ulterior aplicate de gel, oja permanenta sau chiar de acril. Se usuca rapid la aer si nu provoaca alergii. C..
16,50RON
Ex Tax:16,50RON
Primer Non Acid cu Pensula 14ml - Miley
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: LP12
Folosirea primer-ului este obligatorie deoarece asigura o aderenta mai buna a gelului pe unghii si creste rezistenta unghiilor false. Primer-ul Miley se aplica in strat foarte subtire inainte de a aplica primul strat de gel. Este un primer non acid. Cantitate: 14ml  ..
13,00RON
Ex Tax:13,00RON
Brand: Sina Model: CGP01
     Produsul acesta este neaparat necesar pentru asigurarea unei aderente puternice in timpul constructiei unghiilor. Solutia Primer actioneaza asemenea bandei dublu adezive, asigurand lipirea dintre unghia naturala si acrilul, gelul sau oja permanenta aplicate deasupra, totodata re..
9,99RON
Ex Tax:9,99RON
Brand: iSalon Model: CO012
 Pentru o aderenta mai buna intre unghii si oja soak off se aplica un strat de base coat (Primer soak off). Tipul produsului: Base Utilizare specifica: Primer Marca: Lila Rossa Cantitatea: 10ml Timp de uscare: cca.2 min(UV) Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 200 de lei,..
17,00RON
Ex Tax:17,00RON
Brand: iSalon Model: 4036
 Blender de la NDED Germania pentru a reduce timpul de pregătire a unghie și vă permite să personalizați cu ușurință, fără aglomerarea de pe unghia naturala.  Reduce timpul de pregătire  Vă permite să personalizați sfaturi ușor  Nu folositi peste unghia natur..
19,99RON
Ex Tax:19,99RON
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)