Meniu
Cosul tau

Primer si Top Coat (Finish)

Brand: iSalon Model: 6015
   Acest produs tipic este folosit la construirea unghiilor false, fie cu gel UV sau acryl. Solutia se aplica inaintea Primerului pe patul unghiei pentru a elimina apa in timpul procedurilor prealabile de pregatire a unghiei pentru constructie. Nu provoaca alergii sau imbolnaviri..
49,99RON
Ex Tax:49,99RON
Brand: iSalon Model: CGP06
Primer se foloseste pentru a crea o aderenta mare intre unghia naturala si cea falsa. Acesta actioneaza ca o banda dublu adeziva, corodeaza si deshidrateaza unghia naturala, asigurand astfel si protectie impotriva infectiilor, fungilor. Pregateste unghia astfel deshidratata pentru aderenta la gel sa..
16,99RON
Ex Tax:16,99RON
Brand: Sina Model: CGP01
     Produsul acesta este neaparat necesar pentru asigurarea unei aderente puternice in timpul constructiei unghiilor. Solutia Primer actioneaza asemenea bandei dublu adezive, asigurand lipirea dintre unghia naturala si acrilul, gelul sau oja permanenta aplicate deasupra, totodata re..
9,99RON
Ex Tax:9,99RON
Brand: iSalon Model: CO012
 Pentru o aderenta mai buna intre unghii si oja soak off se aplica un strat de base coat (Primer soak off). Tipul produsului: Base Utilizare specifica: Primer Marca: Lila Rossa Cantitatea: 10ml Timp de uscare: cca.2 min(UV) Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 200 de lei,..
17,00RON
Ex Tax:17,00RON
Brand: iSalon Model: 4036
 Blender de la NDED Germania pentru a reduce timpul de pregătire a unghie și vă permite să personalizați cu ușurință, fără aglomerarea de pe unghia naturala.  Reduce timpul de pregătire  Vă permite să personalizați sfaturi ușor  Nu folositi peste unghia natur..
19,99RON
Ex Tax:19,99RON
Brand: CCN Model: CGF02
      Acest gel de sigilare va aduce o stralucire puternica pe unghiile dumneavoastra printr-o utilizare simpla si eficienta. Ofera o sigilare puternica dupa aplicare, contribuind la o rezistenta prelungita a unghiei. Poate fi folosit atat pe lacuri, oje cat si pe produsele din acril..
9,00RON
Ex Tax:9,00RON
Brand: iSalon Model: TLA001
   Pentru a conferi o stralucire deosebita unghiilor se foloseste acest produs special. Datorita fluiditatii mari, solutia se aplica usor pe intreaga suprafata a unghiei, deasupra celorlalte straturi aplicabile cu scopul de a conferi un plus de stralucire si a asigura o rezistenta indelung..
23,99RON
Ex Tax:23,99RON
Model: ASHT
  Gelul Ash se foloseste ca strat de sigilare, aplicat dupa folosirea celorlalte tipuri de gel pentru modelare sau infrumusetare a unghiei. Ofera un efect unic de stralucire chiar si dupa punerea unui singur strat. Este compatibil cu oricare alt produs cosmetic pen..
24,99RON
Ex Tax:24,99RON
Brand: Gel Germania NDED Model: CGP01
       Acest gel special pentru sigilare duce la sporirea rezistentei lacului de unghii sau al celorlalte produse aplicate pe suprafata unghiei, fie geluri, produse din acril sau oje, in acelasi timp creand o stralucire intensa si de durata. Se utilizeaza usor, se usuca repede l..
17,99RON
Ex Tax:17,99RON
Brand: Sina Model: CGP01
       Acest gel de sigilare, de la Sina, prin compozitia sa specifica contribuie eficient si simplu la executara unei manichiuri stralucitoare. Aplicarea lui duce la sporirea durabilitatii unghiei, prin protejarea straturilor de lac sau orice alt produs manichiuristic apli..
9,99RON
Ex Tax:9,99RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)