Meniu
Cosul tau

Ornamente - Nail Art

Nail-artul necesita atat de multa creativitate si munca, dar cu toate ca rezultatele sunt trecatoare ele reprezinta adevarate capodopere ale frumusetii. Este un domeniu deschis, in care imaginatia, culoarea sau cele mai noi tehnologii si produse contribuie la obtinerea unei manichiuri deosebiste.

Brand: iSalon Model: CD002
   Acest produs reprezinta una din ultimele tendinte din nail-art in domeniul realizarii unei manichiuri distinse. Atingerea fina a catifelei va face ca unghiile tale sa capete un aspect remarcabil si sofisticat. Pulberea fina de catifea se aplica peste un strat de gel transparent dup..
22,00RON
Ex Tax:22,00RON
Brand: iSalon Model: CD025
   Strasurile sunt niste produse pentru infrumusetarea unghiilor asemanatoare pietricelor si sunt utilizate in nail-art pentru a crea modele deosebite ale unghiilor. Sunt usor de aplicat pe suprafata unghiei, fie a celei naturale sau a celei false construite cu gel sau portelan. ..
6,00RON
Ex Tax:6,00RON
Brand: iSalon Model: CD027
   Acest set este destinat in mod special ornamentarii unghiilor, continand produsele cosmetice decorative - paietele si bilutele de tip caviar atat de des utilizate in nail-art. Se combina in mod eficient cu gelul pentru constructie sau cu pudra acrilica, iar modelul creat va fi unic si v..
8,00RON
Ex Tax:8,00RON
Brand: iSalon Model: CD026
   Aceste produse pentru decorarea speciala a unghiilor sunt disponibile intr-un set de 12 sticlute, utile pentru crearea unei manichiuri speciale, cu identitate. Strasurile continute sunt de diverse culori si au forma unor cristale ce for face ca manichiura dumneavoastra sa fie una pretio..
7,00RON
Ex Tax:7,00RON
Brand: iSalon Model: CDB01
    Produsul acesta se foloseste pentru ornamentarea discreta si gratioasa a unghiei. Aceste benzi reprezinta niste fasii autoadezive cu grosimea de1mm ce se lipesc foarte bine de suprafata unghii creand modele deosebite prin intermediul unor linii fine. Tipul produsului: Benzi pen..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Brand: iSalon Model: CDB02
   Pentru a crea frumoasa manichiura de tip french aveti neaparata nevoie de aceste benzi pentru unghii. Se aplica usor, fiind autoadezive, se lipeste banda de unghie dupa grosimea dorita a dungii french, dupa care se aplica oja.sau gelul. Se lasa apoi la uscat si aspectul p..
2,00RON
Ex Tax:2,00RON
Brand: iSalon Model: CD001
   Aceste betisoare, realizate din Fimo sunt din ce in ce mai des utilizate in nail-art, in mod special pentru crearea modelelor 3D. Se folosesc usor, fiind taiate cu un cutter la grosimea dorita, sectionarea lor transfersala ducand la obtinerea de diverse ornamente decorative. Feliile obt..
19,50RON
Ex Tax:19,50RON
Brand: iSalon Model: CD018
   Aceste bilute de tip caviar se folosesc atat la ornamentarea unghiilor false, realizate din gel sau pudra acrilica, cat si pentru cele naturale. Modelele obtinute sunt facil de realizat si de obicei produc un aspect placut, granulat pe suprafata unghiei, ceea ce face ca manichiura dumne..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Brand: iSalon Model: BSO01
Buretelul spongios Oranjollie este ideal  efectuarea modelelor pe unghii folosit atat pentru lacul de unghii cat si pentru vopsea acrilica...
9,00RON
Ex Tax:9,00RON
Brand: iSalon Model: CD028
    Bilutele de tip caviar reprezinta o metoda simpla si eficienta pentru realizarea unei manichiuri de efect. Se aplica foarte usor pe unghie, fie naturala, fie construita cu gel sau acryl, iar modelele obtinute pot capata cele mai variate aspecte, dupa imaginatia celui care le realizeaza..
4,00RON
Ex Tax:4,00RON
Brand: iSalon Model: CD008
   Pentru realizarea unei manichiuri prin intermediul procedeelor de nail-art va oferim acest set pentru o decorare ingenioasa si speciala. Materialul Fimo este utilizat datorita eficacitatii si usurintei cu care se poate utiliza. El poate fi supus mai multor operatii de taiere p..
3,00RON
Ex Tax:3,00RON
Brand: iSalon Model: CD029
   Setul este foarte bine adaptat nevoilor de a aduce un plus de culoare si originalitate pentru realizarea unei manichiuri deosebite folosind mijloacele puse la dispozitie de tehnicile nail-art. Aceste ornamente realizate din materialul specific, Fimo, se aplica atat pe unghiile naturale ..
4,00RON
Ex Tax:4,00RON
Afişare 1 - 12 din 54 (5 pagini)