Meniu
Cosul tau

Tipsuri

Va oferim spre alegere orice model de tipsuri pentru unghii false, fiind disponibile fie in variantele transparente sau french, fie cele pentru manichiura sau pedichiura.

Brand: iSalon Model: CT013
   Acest adeziv realizeaza o lipire eficienta si de durata a tipsului cu unghia sau cu alte elemente decorative sau de nail-art aplicate. Timpul de uscare este rapid, in functie de cat de gros este stratul aplicat, intre 1 si 4 secunde, permitand totusi o repozitionare in re..
8,00RON
Ex Tax:8,00RON
Brand: iSalon Model: CT011
   Acest tip de cleste ghilotina este utilizat pentru aducerea unghiilor sau a tipsurilor la dimensiunile dorite. Folosirea lui nu este dificila, nu deterioreaza unghia si nu o smulge. Lameleperfect ascutite, confectionate din otel inoxidabil permit o taiere exacta, dupa ce in prealab..
8,00RON
Ex Tax:8,00RON
Brand: iSalon Model: CCP04
   Pentru a facilita ingrijirea unghiilor si pentru o organizare buna si mai multa comoditate, va oferim o cutie speciala cu 10 compartimente numerotate in care puteti depozita diferite modele de tipsuri. Dimensiunile cutiei sunt de 135x65x25 mm. Dimensiuni: 135x65x25 mm...
8,00RON
Ex Tax:8,00RON
Brand: iSalon Model: CT012
    Lipiciul pentru tipsuri are o structura chimica ingenios conceputa ce permite o adeziune de lunga durata a tipsului cu unghia. Timpul de uscare variaza in functie de grosimea stratului de adeziv aplicat. Este transparent si nu provoaca alergii. Se utilizeaza atat pentru lipit tipsuri d..
1,50RON
Ex Tax:1,50RON
Brand: iSalon Model: CT017
   Tipsurile nu substituie unghia naturala, dar sunt doar o prelungire a acesteia. Dupa lipirea lor pe unghii se pot modela si infrumuseta cu orice tip de gel sau acryl. Aceste tipsuri sunt realizate dintr-un plastic rezistent si flexibil care se pileste facil, iar dupa modelare rezul..
14,00RON
Ex Tax:14,00RON
Brand: iSalon Model: CT028
   Tipsurile sunt doar o prelungire a unghiei naturale si sunt utilizate pentru construirea unghiei. Se poate folosi impreuna cu orice tip de gel sau acryl, neexistand vre-o interdictie. Unghia obtinuta dupa aplicare si modelare are aspectul celei naturale. Plasticul din care este fac..
9,00RON
Ex Tax:9,00RON
Brand: iSalon Model: CT030
   Tipsurile prelungesc in mod artificial unghia si se folosesc pentru construirea unor unghii deosebite. Sunt utilizate cu orice tip de gel sau acryl, putand obtine rezultate remarcabile in urma modelarii lor. Aspectul creat cu aceste tipsuri este foarte aproape de cel real. Tipul EDGE cr..
12,00RON
Ex Tax:12,00RON
Tipsuri EDGE White - 100 tips
Custom Labels
Brand: iSalon Model: CT029
   Tipsurile cu model EDGE sunt foarte cautate datorita aspectului obtinut in urma utilizarii lor. Ele au forma hexagonala si o linie subtire ce trece prin mijlocul suprafetei lor, aceasta dandu-le o imagine piramidala. Plasticul din care sunt confectionate este foarte rezistent si flexibi..
9,00RON
Ex Tax:9,00RON
Tipsuri EMPRESS Curve Natur - 100 tips
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: CT033
   Tipsurile Empress Curve sunt create dintr-un plastic foarte durabil si in acelasi timp cu o flexibilitate sporita, ceea ce duce la rezistenta lor indelungata dupa aplicare. Ele au o lungime considerabila si sunt foarte arcuite, se utilizeaza la obtinerea unor modele speciale sau pentru ..
9,00RON
Ex Tax:9,00RON
Tipsuri EMPRESS CURVE Transparente - 100 tips
Stoc epuizat
Brand: iSalon Model: CT031
   Tipsurile Empress Curve sunt foarte rezistente pe unghie dupa aplicare si sunt facute dintr-un plastic special, cu elasticitate mare. Acest model de tipsuri sunt lungi si au o arcuire mare ceea ce duce la realizarea unor modele remarcabile si sofisticate. Se pot folosi cu oricare produs..
9,00RON
Ex Tax:9,00RON
Brand: iSalon Model: CT032
   Tipsurile Empress Curve au o lungime mare si sunt arcuite, prin intermediul lor realizandu-se modele de unghii placute la vedere si cu un look remarcabil. Materialul din care sunt facute este suficient de durabil si elastic, mentinandu-se o perioada  indelungata dupa aplicarea lui ..
9,00RON
Ex Tax:9,00RON
Brand: iSalon Model: CT020
    Aceste tipsuri sunt excelente pentru a crea o manichiura deosebita ca si calitate si frumusete. Se folosesc nu doar pentru alungirea unghiei prin constructie cu gel sau acryl, ci sunt perfecte pentru o practica eficienta din cauza suprafetei mari de lucru pe care o ofera. Sunt facute d..
3,99RON
Ex Tax:3,99RON
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)