Meniu
Cosul tau

Vopsele Acrilice

Vopselele acrilice sunt foarte rezistente in timp, in urma utilizarii lor unghia nu se ingalbeneste si nu se deterioreaza. Disponibile in diverse nuante de culori avand fie tonalitate opaca, mata sau lucioasa, transparente sau semi-transparente, aceste produse vor aduce stralucirea si culoarea potrivita manichiurii tale.

Brand: iSalon Model: CA014
   Setul este utilizat pentru executarea desenelor deosebite pe unghiile dumneavoastra. Procedeul "one stroke" din nail-art se realizeaza perfect prin intermediul acestor vopsele calitative. Compozitia formulei este unica si cremoasa, putand fi aplicata intre ..
48,00RON
Ex Tax:48,00RON
Brand: iSalon Model: CA009
    Acest set este foarte util pentru a face modele placute si diverse pe unghiile dumneavoastre. Se foloseste in decorarea unghiilor prin nail-art pentru a ornamenta si desena prin procedeul one stroke in mod rapid. Vascozitatea vopselelor este cremoasa, inti..
27,00RON
Ex Tax:27,00RON
Brand: iSalon Model: CA012
    Aceste vopsele acrilice au o consistenta cremoasa a materialului si se folosesc pentru decorarea unghiilor prin metoda one stroke folosita in nail-art. Se niveleaza usor pe intreaga suprafata a unghiei, nu necesita o a doua trecere peste locul unde a fost aplicata datorita calitatii fo..
70,00RON
Ex Tax:70,00RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)