Meniu
Cosul tau

Buffer

Buffere rugoase sau fine pentru unghii false in diverse culori.

Brand: iSalon Model: CBB02
   Bufferul fin este folosit in mod special pentru finisarea manichiurii si inlaturarea  reziduurilor de pe suprafata unghiei rezultate dupa pilire. Utilizarea lui mai duce si la obtinerea unui aspect elegant si uniform, iar cu ajutorul lui oja sau lacul de unghii se fixeaza..
3,50RON
Ex Tax:3,50RON
Brand: iSalon Model: CBB10
   Bufferul cu o textura fina se foloseste pentru etapa de finisare a unghiilor si pentru a exclude reziduurile ce provoaca imperfectiunile de pe suprafata unghiei. Lookul obtinut va fi uniform si ingrijit, iar oja sau lacul de unghii se vor fixa foarte bine pe unghii. Se foloseste fi..
2,00RON
Ex Tax:2,00RON
Brand: iSalon Model: CBB01
   Bufferul cu o granulatie extrem de fina este destinat retusarii din timpul modelarii unghiei sau a finisarii unghiei. Aspectul suprafetei unghiei ce rezulta dupa utilizare va fi ingrijit si elegant, fara asperitati si cu o stralucire specifica. Este usor de lucrat cu acest buffer, ..
3,00RON
Ex Tax:3,00RON
Brand: iSalon Model: CBB05
   Avand o granulatie fina acest buffer este excelent pentru etapa de finisare a manichiurii sau pedichiurii, pentru a da un luciu puternic si de durata unghiei. Aspectul ce se obtine in urma utilizarii lui este foarte ingrijit iar stralucirea unghiilor va face ca ele sa fie remarcate prin..
2,50RON
Ex Tax:2,50RON
Brand: iSalon Model: CBB07
   Acest tip de buffer fin ofera un confort ridicat de manevrare tocmai datorita manerului sau, este foarte fin ca si granulatie si se utilizeaza eficient pentru a da unghiei o stralucire naturala, rezistenta si calitativa. Se foloseste dupa aplicarea cremei pentru unghii si confera manich..
3,50RON
Ex Tax:3,50RON
Brand: iSalon Model: CBB03
   Acest buffer are o granulatie rugoasa ceea ce permite o retusare buna si o redimensionare atenta a unghiei dupa standarde inalte. Se foloseste atat la indepartarea rapida a imperfectiunilor fie pentru manichiura, fie pentru pedichiura.   Culoare: Mov Dimensiuni: 25x100x35 mm T..
2,50RON
Ex Tax:2,50RON
Brand: iSalon Model: CBB04
   Acest tip de buffer cu o suprafata rugoasa este eficace in retusarea si redimensionarea atenta si fina a suprafetei de lucru dupa pilire. Este de o calitate foarte buna si se foloseste la realizarea fie a manichiurii, fie a pedichiurii atat naturale, cat si false. Pentru unghii exc..
2,50RON
Ex Tax:2,50RON
Brand: iSalon Model: CBB08
   Aceasta crema speciala va aduce un plus de stralucire pe unghia dumneavoastra datorita compozitiei sale speciale, concepute exclusiv pentru aceasta. Se utilizeaza facil, mai intai se curata oja de pe unghii, se elimina sau se indeparteaza cuticulele, se aplica pe intreaga suprafata a un..
8,00RON
Ex Tax:8,00RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)