Meniu
Cosul tau

Ustensile

Ustensilele noastre realizate dupa cele mai inovative tehnologii, ergonomice, realizate din materiale de inalta calitate va ofera solutiile potrivite pentru a contribui la activitatea de infrumusetare intr-un mod simplu si eficient.

Brand: iSalon Model: 21698-1
Pila abrazivă ponce fost confecționată din material ușor, ideal pentru frecarea epidermei dure de pe talpa picioarelor.Partea abrazivă este făcută din piatră ponce, care este mai moale decât o răzătoare metalică tipică, dar la fel de eficientă.Este foarte comoda de folosit, ușoar..
6,00RON 8,00RON
Ex Tax:6,00RON
Brand: iSalon Model: CU012
    Aceasta banda elastica se foloseste pentru a proteja degetele in timpul executarii diverselor procedee pentru realizarea manichiurii. Confera protectie maxima zonelor expuse spre ranire ale degetelor din timpul operatiilor de pilire. Modul de folosire este extrem de simplu si eficace: ..
6,00RON
Ex Tax:6,00RON
Brand: iSalon Model: CU001-50
   Acest set de betisoare pentru cuticule confectionate din lemn de portocal au un capat ascutit, iar celalat taiat oblic. Ele se utilizeaza pentru ridicarea cuticulelor in timpul realizarii manichiurii, cat si pentru a executa diverse aplicatii cu gel. Setul contine 100 betisoare cal..
13,00RON
Ex Tax:13,00RON
Brand: iSalon Model: CU001
    Setul de betisoare pentru cuticule realizat din lemn de portocal este foarte util pentru realizarea unei manichiuri frumoase si elegante. Avand un capat ascutit, iar celalalt fiind taiat oblic, ele se folosesc pentru ridicarea cuticulelor sau pentru a face diferite aplicatii cu gel. Se..
3,00RON
Ex Tax:3,00RON
Brand: iSalon Model: CU007
   Acest bol se potriveste perfect pentru realizarea manichiurii clasice. Se utilizeaza pentru inmuierea unghiilor, iar aspectul lui exterior este simplu si modern, realizat dintr-un plastic de calitate superioara, rezistent si facil de intretinut. Tipul produsului: Bol pentru manich..
6,00RON
Ex Tax:6,00RON
Brand: iSalon Model: CU029
    Acest bol pentru manichiura dispune de 2 vase. Pentru a putea turna apa in vasul de jos, bolul se poate deschide, cele 2 vase fiind despartite de o garnitura rezistenta. De obicei in vasul inferior se toarna apa calda, iar in celalalt orice tip de solutie cosmetica necesara efectuarii ..
10,00RON
Ex Tax:10,00RON
Brand: iSalon Model: CU010
   Acest set de capsule sunt utile in vederea indepartarii de pe degete fie a ojei semipermanente, acrylului sau gelului prin intermediul soak off remover sau acryl remover. Se mai intrebuinteaza pentru realizarea diverselor tratamente (albire, nutritive, de sterilizare) pentru unghii..
14,00RON
Ex Tax:14,00RON
Brand: iSalon Model: CU035
 Manere din plastic rezistent.Cu lama speciala care impiedica fisurarea tipsului în timpul taierii. Cleste ghilotina cu rezervor-Cleste special pentru decupajul precis al tipsurilor, prevazut cu rezervor pentru colectarea tipsurilor taiate...
17,00RON
Ex Tax:17,00RON
Brand: iSalon Model: CU020
   Pentru a definitiva procesul de realizare al manichiurii si a elimina excesul de lac sau oja ce ramane fie pe unghii sau piele va recomandam acest creion, ce reprezinta o solutie simpla si sigura pentru aceste probleme. Este destinat atat uzului cotidian cat si celui profesional, fiind ..
5,00RON
Ex Tax:5,00RON
Brand: iSalon Model: CU004
   Pentru a deveni specialist cu adevarat in orice domeniu e nevoie de foarte multa practica. Pentru cei ce doresc sa exceleze in domeniul manichiurii le recomandam acest deget pentru pracica cu unghie.Se potriveste perfect pentru experimentarea realizarii manichiurii cu tipsuri, deoarece ..
3,50RON
Ex Tax:3,50RON
Brand: iSalon Model: CU004F
   Pentru a fi un expert in domeniul frumusetii ai nevoie demulta practica si experienta. Venim cu o solutie simpla si economica pentru cei ce vor sa progreseze in domeniul manichiurii - degetul pentru practica. Dispune de un loc special in carepoate fi asezat tipsul sipermite lucrul cu or..
3,50RON
Ex Tax:3,50RON
Brand: iSalon Model: CU005
   Pentru realizarea cat mai eficienta si lipsita de incidente neplacute a pedichiurii dumneavoastra va oferim acest set format din 10 perechi de despartitoare pentru unghii. Se folosesc pentru a separa degetele in cadrul procedeelor de realizare a pedichiurii sau a lacuirii spre a fi..
16,00RON
Ex Tax:16,00RON
Afişare 1 - 12 din 57 (5 pagini)