Meniu
Cosul tau

Ustensile Acril

Pentru a lucra cu acest material atat de des intalnit in procesul de infrumusetare - acrilul aveti nevoie de o gama variata de produse pentru a desfasura o activitate simpla si organizata. Ustensilele sunt bine realizate si contribuie din plin pentru a duce o munca cat mai eficace.

Model: CA007
   Acest pahar din sticla se foloseste pentru realizarea amestecurilor din produse acrilice necesare pentru constructia sau crearea de modele manichiuristice. Este absolut necesar pentru a duce o activitate eficienta de infrumusetare si realizare a unghiilor. Tipul produsului: Pahar Ut..
2,50RON
Ex Tax:2,50RON
Brand: iSalon Model: CU013
   Recipientul se utilizeaza in vederea obtinerii amestecului potrivit de vopsele sau pudre acrilice pentru a capata nuanta dorita. Produsul dispune de capac pentru fiecare cupa, ceea ce permite pastrarea pentru o perioada de timp a amestecului creat. Da viata manichiurii tale si obti..
2,50RON
Ex Tax:2,50RON
Brand: iSalon Model: CU014
    Acest produs este util in crearea amestecurilor necesare realizarii unei manichiuri elegante si sofisticate. Recipientul este format din 5 cupe distincte in care pot fi puse fie vopsele acrilice, pudre sau geluri, fie pot fi realizate diverse amestecuri pentru obtinerea nuantei do..
3,50RON
Ex Tax:3,50RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)